Msi4you bannis
-
Sinu nime OravaPoiss
Blokeeringu põhjust: Karistusest kõrvale hiilimine(Fadeks)
Karistaja nime Msi4you
Miks soovid unbani saada: Mina olin spawnis avasin vote kasti kasti lendasin natuke ringi ja sain banni. Pandi sulgudesse Fadeks see sama nimi kellelt ma Legendary ränki ostsin. -
Kui keegi oskab öelda miks ma banni sain just siis kui ma raiskasin 10euri?
Oot kas teiselt inimestelt on keelatud osta ranke?
-
Ma oskan öelda, miks banni said. Sest sa Fadeks. Ja kattevarjuna lasid tõsta kasutaja üle, kontrollitud. Äkki saadad siia discordist vestlusest pildi koos kellaaegadega, kus kirjutad fadeksile, et soovid tema lege osta ja arutate sellest? Kui sa väidad, et pole tema. Aga seda pilti ei saa tulla(vähemalt mitte õigete kellaaegadega), sest sa oled Fadeks.
-
Siia panin siis discordi Chati lingi https://gyazo.com/59c922fc8f97b3051af791f133649fec
-
Võttis kaua aega, photoshipida oskad, aga siiski tegid vea. Kellaajad ei kattu. 6.59 pm kirjutasid väidetavalt et makstud ja väidetavalt fadeks kirjutas, et ütleb meeskonnale, see on tund aega tagasi, ag asummy pani üle tunni aja tagasi teema lukku. How is it possible, kui polnud tehingut toimunudki?
-
@Msi4You Photoshop?? ma tahan unbanni ja punkt või makske mu raha tagasi.
-
Lisa mind discordi, näita screen sharega seda kirja fadeksile ja paypali makset? Sobib?
-
@Msi4You mis kirja
-
Seda, mis pildi saatsid siia, sellest, mida kirjutasid fadeksile ja paypal maksest
-
mis su nimi
-
Msi4You#0580 vaatame, mis tuleb, kuigi me teame kindlalt, et sa Fadeks, isegi screenshoti saatsid samuti nag tema discordis ja muu tõestus olemas meil, mille järgi sai kindlaks tehtud, aga vaatame, mis näitad siis.
-
haha, mis see on? kuidas nüüd järsku 7.30 pm kirjutasid fadeksile, kui saadetud pildil varem?
-
jeesus, kui see on tõsi, et sa oled fadeks, siis sa oled mingi Pablo Escobar juba
-
selline küsimus ka, et kuidas ta nii kiirelt selle raha ära saatis? hmm
- see disci kasutaja on ka suht veider, 0 chati 0 kanalit hmm
-
Postituses on piisavalt tõestust, et tegu on õiglase karistusega ning karistust ei eemaldata!
Lukku ja arhiivi.