Karkzz Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Karkzz
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Kui keegi küsib siis annan.
Vanus (vähemalt 13): 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkel olen olnud Kännukas 7 kuud Ehitaja ja ka kahes teises serveris Ehitaja kuid otseselt Valvur mitte, aga kindlasti on sees tahe ka see amet ära proovida.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Praegusel ajal ma enamalt jaolt ehitan ja kogun raha, aga vahepeal ka lihtsalt olen sees ja räägin teiste mängijatega juttu.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otseselt väga palju praegu valesti ei ole kuid kui on vaja välja tuua mis võiks parem olla siis kindlasti oleks üks asi kindlasti see, et peale seda kui oled survival serverist lahkunud samal ajal kui sa lendad ja tagasi tuled kas sa siis jääd lendama või fall damage on umbes 10s maas . Teiseks ma arvan mis kõigile natuke segav praegu on Lag
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Minu positiivsed küljed:
- Olen aktiivne hetkel umbes 4-5h päevas
- Suudan hoida külma närvi
Minu negatiivsed küljed: - Kuna olen ka sportlane väljaspool virtuaalmaailma siis olen vahetevahel eemal nädala või kaks ja seda ka järgmisel kahel nädalal
- Kui ma ehitan võin vahel jääda tähelepanematuks ja unustada chati jälgimise
- Võin jääda afk liiga kauaks
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei ole saanud karistadaLisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus nagu juba mainisin umbes 4-5h päevas
kuid vahepeal olen nädala või kaks eemal -
Poolt, isik on tore ja sõbralik. Avaldus on ilusti koostatud. Edu!
-
Poolt
-
Poolt
-
Poolt, isik on serveris aktiivne ja käitub hästi, avaldus on hästi loetav ning arusaadav
-
Muudan ikkagi hääle vastu hääleks, kuna isikul 29 tundi mängitud.
-
Kui aktiivsem siis poolt
-
Tänud kõigile kes vastanud!
-
Poolt
-
See postitus on kustutatud! -
See postitus on kustutatud! -
@OravEst ütles Karkzz Valvuriks:
Kindlasti vastu.
@Fadeks ütles Karkzz Valvuriks:
Samuti vastu
Banned inimene kirjutab 2 kasutajaga et ta on vastu, feelsbadman.
-
@Panzaii su profiili pilt läheb selle kommentaariga kokku
-
@OravEst fadeks kahe kasutajaga pole poolt või vastu anda ja põhjus?
-
@karkzz eelnevalt nimetatud
-
@Fadeks selge
-
Poolt, Aktiivne ja lahke inimene.
-
Ew, ho dis? Poolt!
-
@TheDavidEst @xTyrA tänud!
-
POOLT Ta oleks hea valvur