Kaebus - Meeskonnale
-
Kaebaja: DarkCraft122 ja EstTaurtzzz
Kaebatav:CoolGirlCool ja Msi4You
Põhjus:Levitavat valet infot et mina olen esttaurtzzz kuna nende /seeni järgi võtab sama ipe
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)?
Lisainfo (pildid, tõestus):
http://prntscr.com/r2j9pr
http://prntscr.com/r2je6t
http://prntscr.com/r2jeehKallis Msi4You Sa ütled et me elame samas majas? khmmmmmmmmmmm?
Ma elan muidu tallinnast 12km eemal. EstTaurtzzz elab tallinnas ja Msi4You sa ütled et ma olen kodus ja tema on see? khm? khm? WhatMyIp on meil erinev ip CoolGirlCool surub aa et teil nkn inspect? raudselt on?
Kui keegi veel pilti ette ei võtta Ss kes Aluzkad mäletad? Anyway ma Aluzka naaber. Täpsemalt Ma benjaproopvp btw. ja see sitt mida tee ajade et ma mingi olen seal ss kindlalt eksite Isegi KarlPro123 teab mind suht palju niiet. -
Kuule sõber, sul peaks olema perma ban kõikjalt ju
-
@LilPoro Kuule sõber See oli vist eelmine või üleelmine aasta karl ka veel ütles et ma saan serveri edasi mängida et ma saan ühe võimaluse juurde Niiet mdea mis paska Msi4You ajab et ma EstTaurtzzz ütles DarkHuricane teab esttaurtzzzi et saab tõestajaks olla
-
-
Tbh su üks võimalus on minu silmes väga kaua juba läbi.
Ip teemal ma kahtlustasin sind 1x, discis ütlesin, et yeah right ma usun ise kirjutatud ip jada + inspect element on väga lihtne tool mida kasutada.
Teil ei ole hetkel ühtegi karistust ip kohta, küll aga mõlemad banni saanud xray eest.
Seega antud hetkel ma ei näe sellel kaebusel mõtet, mida sa saavutada üritad sellega?
-
Kuid milleks vaja ss valet infod levitada aa et meil sama ip lic surud?
Soovils tõestust EstTarutzzzi x-ray
Ja DarkCraft122 x-ray kohta -
Kännukas on koguaeg olnud üks probleem seoses serveri kõrgemate võimu esindajatega.
Dev Karl kes alati on vastutulelik, räägib privaatsõnumites üldse teist juttu ja laseb endale meeskonna poolt pähe istuda sõna otseses mõttes. Karl lubas mu kasutajad unbannida, tagastada mu ranki kuigi ta seda ei teinud jäin ma rahule, aga ikkagi meeskond pidi mind bannima kuna tegid polli ja meeskonnas on just need nooremad kõvad netihiirod (Kipto nt) ja Karl ei suuda selgeks teha, et tema sõna peaks olema viimane mitte mingi tattlapatsi Veterani sõna.
Karl võib olla privaatsõnumites tagasihoidlikum ehk siis ei ütle seal otse EI aga ta ei suuda ka hakata vastu enda meeskonnale kes on täis pugejaid ja inimesi kes lihtsalt rikuvad selle serveri mainet.
@DarkCraft122 ühesõnaga, sul pole lootust tagasi saada kui meeskonnas on sellised tegelinskid ja full netihiirod, toon näiteks VanaPoiss ja Kipto, täiesti lambi jörrid kes arvavad endast üle.
-
Arutaksin ka hetkel rakendatud meeskonna süsteemi üle mis on täiesti vale teguviis kellegi edendamiseks kõrgemale positsioonile.
Alustame sellest, et kui keegi kandideerib ja ta võetakse vastu siis ei ole mitte mingit sisse astumis testi vaid sulle lisatakse rank ja kui sa suudad end näidata aktiivse ning abivalmimana siis sind promotetakse kuigi keegi ei uuri eelnevalt su suuremaid teadmiseid, see on ka põhjuseid miks Adminid on nii ülbed, saan aru ka sellest, et mis vahet sel on kas oled Mod, Admin või V.Admin aga õigused sul ikkagist 1:1 samad pmst seega nagu jahm. Arvan, et Admin ja nendest kõrgemale peaks kuuluma isikud kes on serveri arendusele kaasa aidanud, ei tõmble nagu mõni ja on normaalse suhtumisega ja ei teeks erandeid. Keda me näeme hetkel Adminite seas, ainult kamp netihiirosi ja kõik. Passivad niisama serveris ja naudivad oma prefixit.
Võiks mõelda natuke rohkem läbi mõeldud meeskonna süsteemile ja rakendada seda tulevikus.
-
Kandideerimise vastu võtmisel sulle esitatakse test mida peaksid oskama valvurina.
-
Enne edutamist Abistaja positsioonile peaks esitama testi kas isik on piisavalt heade teadmistega ja anda anda ette olukordi ja isik peab kirjutama kuidas ta antud olukorra lahendada suudab, nii et ei oleks erandeid ega ebaõiglust.
-
Järgnevalt on ees Moderaator positsioon kus peaks olema jällegi rohkem teadmisi ja oskusi säilitada külmanärvi igas olukorras, anda ette näiteks proti panek, rollbackimine ja muude olukordade lahendamise ülesanded.
-
Admin on elementaarne rank ja kui aus olla siis kõige uhkem auaste igas serveris, Administraatorite hulka peaksid kuuluma isikud kes aitavad serveris arendusega, on usaldatud 100% ja annavad edasisele arendusele oma panuse. Adminiks võiks saada ainult kõige usaldusväärsemad isikud ja enne lisamist teha test ja küsida kui palju teab pluginatest ja muud sellist.
-
V-Admin on serveri Juhtkonna liige kelle kohustus on kontrollida Meeskonnaliikmete tööd ning tegeleda meeskonna kohta esitatud kaebustega ning tagada mängijatele parim Meeskond kes on kõigile võrdselt karm, sõbralik ning abivalmis.
-
Veteran on grupp kuhu lisatakse tavaliselt endised meeskonnaliikmed kes on olnud siis meeskonnas ja aidanud mängijaid.
Veteraniks saamiseks võiks olla rakendatud suuremad tingimused.
1) Eelnevalt meeskonnas olnud 6+ kuud
2) Puuduvad AdminHoiatused
3) Oled aidanud mingil määral serveri arendust.
-
-
Miks sa oma ip suvakatele annad?
-
Oot, sa benjaproo lasid mult kunagi dli üle lol
-
Lol
Grow grow ja grow
kes benjaproo on üldse -
lol just chill and ban everyone. easy
-
-
Kipto käitus omapäiselt, mitte keegi ei olnud mingit polli teinud. Lihtsalt võttis ja bannis sind.
Teiseks, inimeste lisamise ja rankupide kohta.
Millal sa lõpuks aru saad, et tegemist ei ole välismaa serveritega?Kuidas peaksid uued mängijad meeskonnakogemust saama, kui nad ei saa isegi meeskonda, kuna nad ei oska veel? Reaalselt. Comõandite õppimine võtab 1 päev, peale seda juba oskab.
Ei ole mõtet teha mingeid teste, sest rankupiga sa õpidli edasi. Me ei ole välismaa server, seega ära suru siia välismaa reegleid peale, aitäh.
-
@WhaaatTheHeck Okei.
Aga mis saab siis, Kipto kasutas ära oma võimu ning valetas? -
@Azoqz
Kipto tegi, kipto lahendab -
Sa olid just mõlema kasutajaga banned spawnerite otsimise eest xrayga, Sama baas, sama ip, üks afkib, teine liigub ja vastupidi. Ostsid mõlemale kasutajale unbanni samamoodi ja sama telefoniga. Mis on üldse kaebuse põhjus? See, et hackimise eest banni said(mis on tõestatud, et hackisid, teleportisime sind sinna kohtagi) või see et ültlesime, et olete sama kasutaja, oletegi, aga kuna tellisid unban teenuse mõlemale, siis ei tee me mdagi, sest ei või olla teise kastajaga sees, kui üks banned. Suht pointless kaebus ja ei saa väga aru selle kaebuse põhimõttest ja sisust. Lukku