HolyPoison proovib Valvuriks saada
-
Muudan oma poolt hääle vastu hääleks, see karistuste register on suht pikk, ja nõustun ka sellega mis @LifeCycles ütles
-
@HolyPoison ütles HolyPoison proovib Valvuriks saada:
Kui ma ei saa, siis minu suur palve oleks, et valige kedagi meeskonda, kes reaalselt kõige rohkem aega veedab OP-Survival serveris. Hetkel ei ole seal niiöelda mängivat meeskonna liiget ja chat vahest ikka nii äge.
Uus map tuleb ss mängin palju, ära muretse
-
Seda ma aru saanud jaa. Teete omale ehitised valmis ja lahkute. Ma samuti ei ole pime. Ma nägin seda mängijates. Kuid mina jäin, kuigi olin serveri rikkaim, kõik oli olemas. Mina siiski jäin (Ma ei too viimaseid lauseid selleks, et nii sihikindlalt valiksite mind, vaid selleks, et te valiks minusuguse, kes jääb, mitte ei lahku, kui kõik tehtud. Nagu minagi, olen ühe serveri liigi omale südamesswe võtnud, siis ma ka temaga olen).
Mina olen siiski ikka valmis selle kohustuse vastu võtma ja seda täitma. Kuid kui ma tõepoolest ei sobi, siis Las Karl ütleb selle. Tema siiski vastutab selle eest. Selleks vist "Valvur" koht ongi, et jälgida ja aru saada, kas isik reaalselt seda kohustust tahab või on muud kavatsused.
Jään edasi @KarlPro123 vastust ootama -
Lisatud katseajaga, lukku.