_S4ucy_ Korrahoidjaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: S4ucy
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord: S4ucy#9533
Vanus (vähemalt 13): Hetkel 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud serveris “kännukas” Korrahoidja, abistaja, moderaator, reklaam admin ning Administraator.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Survivali mängimine, ruxxziga ning vägapõnevaga ehitamine ja scoobyga äritsemine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Uuendused võiksid kiiremini kohale tulla ning võiks tulla rohkem evente mis tooks inimesi taas aktiivseks.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse) Positiivsed küljed; mul on külm närv ja ma jälgin chatti ning julgen karistada. Miinusteks on rangelt karistamine ning Uqule närvi käimine. Csis olen bottom.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): /onlinetime get S4ucy (peaks olema 242h 22min kandis Adminina) -
Poolt! Väga sõbralik ja abivalmis inimene.
-
Kindlasti POOLT, abivalmis ja sõbralik mängija.
-
Vastu. Selline edasi-tagasi pendeldamine näitab sinu püsimatust ning ebastabiilsust. Arenda ennast paar kuud csis ning kui mind carry'd siis vaatab seda asja.
-
Eemaldage see postitus.
-
Autori soovil lukku.