Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Kaebus Msi4you suhtes

Arhiiv | Kaebused
    3
    3
    89
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Arzc
      Arzc LEGENDARY last edited by Arzc

Kaebaja: Arzc
      Kaebatav: Msi4you
      Põhjus:
      Isik ei käitunud vastavalt meeskonnaliikmena erapooletult mängijate suhtes. Eelistades TheDavidEst-i ning andes talle õigustust rikkuda serveri reeglit 4 vigade ära kasutamine, reeglit 5 asjade varastamine ja reeglit 6 isiku petmine. See asi toimus siis TheDavidEst ja TLBluuser123 vahel, kus üks osapool pani kogemata müüki eseme mida ta kohe kindlasti ei tahtnud. Samuti küsis korduvalt abi, mille peale msi4you lahkus serverist.
      Mida tegi isik valesti (reegli-punkt): Reegel 7: vaenulik käitumine
      Lisainfo (pildid, tõestus):
      f90f8d72-adae-4290-8c6a-eaa264e8a544-image.png
      3d46d512-0237-4529-be60-689785609f43-image.png
      b604ef2b-d41f-456f-9b63-89228d9edbb6-image.png

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • LilPoro
        LilPoro VETERAN last edited by LilPoro

Isegi kui kogemata, isik pani müüki selle. Kui ostja ei ole nõus tagastama, ei saa ka Mod sinna midagi teha. Jah saab invist omavoliliselt selle kirka ümber tõsta kuid, rahasid me liigutada ei saa. See polnud ka scam seega ei saa Mod miskit teha.
        Vaenuliku käitumise kohta pealt , sa vist unustasid mainida, et sa ähvardasid n-ö ühe lausega MSI Mod ranki ära võtta kui ta ei tee nagu sina tahtsid.

Kuna meeskond ei saa siin midagi teha ja vaenulik käitumine tuli hoopis sinu poolt. Lukku ja arhiivi.

• M
          Msi4You VETERAN SPONSOR last edited by

Lukus ja arhiivis, aga lisaks veel omalt poolt selle, et huvitav, et kaebuses pole välja toodud minu osalus sellessuhtes, et, kuidas ma seletasin talle, et ma ei tohi võtta mängijalt ära seda, kui ta ostis selle ah-st legaalselt ja et ma ei saa midagi teha, mille peale hakkas Arzc mind ähvardama. Huvitav jah, et neid asju välja pole toodud ja ka seda, et ähvardas ja selletõttu sai warni.

• 1 / 1
          • First post
            Last post
          • Probleemiga on tegeletud.

L&A

• read more
          • @Lil_Kiddoo Miks sa arvad, et mul mingisugune mure on?

• read more
          • @HolyPoison Palun pöörduge oma murega Omaniku poole! b401daa2-4804-40fd-b2a9-1bd6b18eea52-image.png Aitäh!

• read more
          • Positsioon on pähe löönud ja isik ära tõusnud. Nii lihtne see ongi 🙂

• read more

0

1.4k
          Users

1.3k
          Topics

12.2k