Kaebus Msi4you suhtes
-
Kaebaja: Arzc
Kaebatav: Msi4you
Põhjus:
Isik ei käitunud vastavalt meeskonnaliikmena erapooletult mängijate suhtes. Eelistades TheDavidEst-i ning andes talle õigustust rikkuda serveri reeglit 4 vigade ära kasutamine, reeglit 5 asjade varastamine ja reeglit 6 isiku petmine. See asi toimus siis TheDavidEst ja TLBluuser123 vahel, kus üks osapool pani kogemata müüki eseme mida ta kohe kindlasti ei tahtnud. Samuti küsis korduvalt abi, mille peale msi4you lahkus serverist.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt): Reegel 7: vaenulik käitumine
Lisainfo (pildid, tõestus):
-
Isegi kui kogemata, isik pani müüki selle. Kui ostja ei ole nõus tagastama, ei saa ka Mod sinna midagi teha. Jah saab invist omavoliliselt selle kirka ümber tõsta kuid, rahasid me liigutada ei saa. See polnud ka scam seega ei saa Mod miskit teha.
Vaenuliku käitumise kohta pealt , sa vist unustasid mainida, et sa ähvardasid n-ö ühe lausega MSI Mod ranki ära võtta kui ta ei tee nagu sina tahtsid.Kuna meeskond ei saa siin midagi teha ja vaenulik käitumine tuli hoopis sinu poolt. Lukku ja arhiivi.
-
Lukus ja arhiivis, aga lisaks veel omalt poolt selle, et huvitav, et kaebuses pole välja toodud minu osalus sellessuhtes, et, kuidas ma seletasin talle, et ma ei tohi võtta mängijalt ära seda, kui ta ostis selle ah-st legaalselt ja et ma ei saa midagi teha, mille peale hakkas Arzc mind ähvardama. Huvitav jah, et neid asju välja pole toodud ja ka seda, et ähvardas ja selletõttu sai warni.