Unban TheDavidEst
-
Blokeerija nimi : Msi4you
Blokeeringu pikkus 2day on nüüd
Sinu mängijanimi : TheDavidEst
Blokeeringu põhjus : Griifimine
Miks peaksime su unbannima : Minuteada oli endis griifimine lubatud ning griifisin endi spawni juhuslikult sain banni griifimise eest kuigi ma ei teadnud et see on keelatud et sooviks unbanni. Aitäh. -
LOL sa panid asjad rotti ju kellegilt selle eest said banni?!
-
Lase adminitel sulle historyt lugeda insider
-
Vastu.
-
@TheDavidEst see history naeb ilus valja mul
-
Erapooletu. Endis on grief lubatud, kuid ma mõtlen mis moodi sa nende bannide ja mutede otsa satud koguaeg :thunk:
-
Isik sai banni teise mängija asjade varastamise eest ja nende asjade peitmise eest.
-
Ja see ei ole esimene kord, kui isik seda teeb. Minu arvates võiks oma karistusaja ära kanda.
-
Mida te krt süüdistate alusetult tra
-
Tundub käest ära minevat?
-
@TheDavidEst ütles Unban TheDavidEst:
Mida te krt süüdistate alusetult tra
Alusetult süüdistamisest on asi kaugel. See, kui sa ajad tagasi asja, mida oled teinud, on valetamine ja seegi karistatav. Kas soovid karistust oma valega pikemaks? Ma bannisin su griifimise eest, kuna varastasid Azoqz asjad, kui ta tegi teise isikuga pvpd 1 vs 1. Panid need enda sugarcane farmi chesti. On olemas tõestus selle näol, et Azoqz kirjeldas väga täpselt asju, mis talle kuulusid ja need asusid sinu sugarcane farmi chestis, mida /co i nåitas, et sina olid sinna pannud. Lisaks asjadele oli seal Azoqz xp pudel, mille said tema suremise tõttu, sest kui mängija sureb, dropib automaaselt xp pudeli tema xpdega. Kaua sa ajad tagasi asju, mida oled teinud?
-
Miks sa üldse üritad saada unbani?
-
Ma ei saa aru milleks on vaja dramatseerida lihtsam oleks unban teha
teie "v2gap6nev" teeb ka lollusi ütleb "ime munni" ja ss talle ei järgne karistust? -
@DarkCraft122 see üle kuu vana pic mees, ammu lahendatud.
-
Kuidas see varastamine on kui ta sureb lol
-
Kui teised teevad 1 vs 1 ja sina, kui kõrvaline isik, kes ei osalenud 1 vs 1 tegemisel, võtad asjad, on see varastamine. Kui oleks asjad võtnud 1 vs 1 osalenud võtija ja polnud neil kokkulepet, et asjad tagasi, siis oleks õiglane. Sinul ei olnud mingit õigust neid asju võtta.
-
@Msi4You Lisan veel, et kuigi isik oli saanud karistuse siis discordi sõnumites eitas oma tegu.
Olen Unbanni vastu -
Reket ise mingi ban evaded mitmendat accounti
-
TheDavidEst, palun ära kirjuta nii palju, sinu klaviatuuril on ka juba kahju, millist kelbast sa siin ajad.
-
ära mulise ise mingi norid mängijatega ju lmao