Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

UnBanni avaldus

Arhiiv | Unban avaldused
    4
    5
    118
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      SokolaadistJanes last edited by

Sinu nime: koroona, Ebola (avaldus vendade eest)(enda nimi gripp / SokolaadistJanes)

Blokeeringu põhjust: Ebasobilik nimi

Karistaja nimi: V2gaPõnev

Miks soovid unbani saada:

Me kasutasime viiruste nimesid kasjutaja nimedena ja mängisime serveris pea nädal aega ilma et probleeme oleks tekkinud. Siis aga üks päev tuli üks veteran ja ütles et koroona ja Ebola ei sobi ja muutke nimed ära. Vaidluse käigus sai välja toodud et nimed ei ole sobivad kuna tegemist on haigustega mis on põhjustanud surmasid. Kuid kasutaja nimega gripp(mina) ei tahetud bannida, kuigi see haigus on põhjustanud palju rohkem surmasid.
      Miks ei kickitud varem ebasobivate nimede eest?(me olime chattis keskmiselt aktiivsed) ja miks ei bannitud gripp(minu kasutaja) i ?
      Sooviks palun unbanni neile kasutajatele või banni ka gripp ile.

Lisa:
      Neile kasutajatele jäi peale meie mängusisene raha, kas seda on võimalik tagasi saada? (tegelik avalduse põhjus)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ScoobyDudu
        ScoobyDudu VETERAN last edited by

Lahe, ei saa

• ?
          A Former User last edited by

Te saite 20+ minutit asju üle anda, veidikene oli ikka oma süü, et raha ei andnud?

• A
            Azoqz Banned last edited by

Kui V2gaP6nev bannis siis ei saa midagi öelda, parim abistaja! Plaksutage käsi parem ja laske lihtsalt teise serveri poole jooksu kus on türannia asemel demokraatia.

? 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • ?
              A Former User @Azoqz last edited by

@Azoqz Mul oli luba olemas, mida sa tuled siia ka ülbitsema?

• 1 / 1
              • First post
                Last post
              • 1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
                (karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)

• read more
              • B

Sinu nime: Buustujurger
                Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
                Karistaja nime: Hapukoore_salat

Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.

• read more
              • 4448f3b2-4b6c-42cd-97c3-618ccf5ba140-image.png
                mis kostad peremees

• read more
              • T

Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!

Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!

• read more

0

1.6k
              Users

1.5k
              Topics

13.0k