Karu123 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: karu123
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): OnuKarlo #7210
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ma pole varem meeskonnas olnud, aga olen mänginud Kännukas üsna pikalt ning olen serveriga kursis.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängida skyblocki, vestelda teistega ning abistada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Oskan hoida külma närvi ning mulle meeldib teisi aidata. Kirjutades kiiresti tulevad vahel kirjavead, ei saa alati esmapilgul abivajaja mõttest/probleemist aru.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olin vahepeal eemal tegeledes loovtööga, kuid olen nüüd juba 2 nädalat igapäevaselt mänginud. Kuna kõik on praegu kaugõppel siis olen olnud rohkem sees. -
Vastu
-
Põhjus?
-
Minu arvamus on see et pole näinud sind chatis korda hoidmas kui keegi reegleid rikub. Ja sa ei olnud afk lihtaalt kirjutasid chatis.
-
Lihtsalt*
-
@TheDavidEst olen olnud sinuga samal ajal sees samas serveris ja olen rääkinud küll vestluses ju siis oled olnud ise afk või pole sa tähele pannud.
-
@TheDavidEst ütles Karu123 valvuriks:
Minu arvamus on see et pole näinud sind chatis korda hoidmas kui keegi reegleid rikub. Ja sa ei olnud afk lihtaalt kirjutasid chatis.
Huvitav, et sa ise oled bannitud juba mõnda aega serverist ja ütled kõigile, et ei näe sind chatis rääkimas. Kuidas sa saad seda näha, kui oled banned?
-
Poolt
-
@Nupzik
Aitäh! -
kas sa mitte pole teinud neid kandideerimisi juba mingi 4korda`?
-
Mu meeskonda saamis soov on siiras ja minu teada pole piiri mitu avaldust võib teha. Vahe peab olema lukku pandid avaldusega 1 nädal.
-
Olen juba mitmeid kordi vastanud.
Vastu! -
@Ruxxz
Põhjus? -
pole mõtet teha nii palju kandideerimis avaldusi kui neid teisi on lukku pandud
-
tõsi
-
Vastu, ebaaktiivne.
-
@V2gaP6nev
Me pole olnud lihtsalt samal ajal sees. -
@karu123 ma pole sind juba pikemat aega näinud.
-
@V2gaP6nev
Ma sind ka mitte. -
True lmao