Kandideerimine PyroNinja_92
-
Teie mängusisene kasutajanimi:PyroNinja_92
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):pyroninja#0200
Vanus (vähemalt 13):16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olen aastaid aastaid tagasi olnud ühes kitpvp serveris moderaator umbes kuu aega aga siis otsustati et server pannakse kinni ja hiljem pole proovinud kuskile mujale kandideerida.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Põhiline tegevus on survivalis teiste mangijatega rääkimine ja abistamine(uutele mängijatele seletamine ,et kuidas mõned asjad töötavad jne.)
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed küljed on et suudan hoida külma närvi ja meeldib abistada teisi inimesi kui millestki aru ei saa jne.(eriti uusi mängijaid,kuna mäletan ada kui kui raske oli mõnest asjast aru saise mängima hakkasin).negatiivsed küljed on ,et ma võin harva olla natukene ebaviisakas,vahel võin mitte aru saada millega abivajaja abi vajab.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks:ei mäleta mille eest banni sain aga mul on 1 ban ja siis paar mute ka.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):ma olen surival resetist saadik saanud kokku 230 tundi playtime, saaksin olla online kella 5st kella 12ni vahel rohkem vahest vähem. -
Kindlasti vastu, käitumine ei ole aktsepteeritav. Pidevalt mõnitad ja sõimad kaasmängijaid, Discordis ainult spammad, ei näe sinus lihtsalt meeskonnaliikme materjali, siin ei ole küsimustki.
-
ei lol vastu
-
Vastu, su käitud liiga halvasti.
-
Käitumine annab soovida, vastu.
-
Käitumine ei ole sobilik meeskonna liikmeks kandideerijale.
Lukku ja arhiivi.