SkiesVonAX'i kandideerimine valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: SkiesVonAX
Kontakt: [email protected], Discord - skiesvonax #4561
Vanus: 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: puudub varajane kogemus nii Kännukas kui ka teistes serverites.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris: farmimine ja kaevandamine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti: Minu arust on halb see, et paljud ropendavad ja kirjutavad viisakasse serveri vestlusesse inetuid sõnu.
Positiivsed & negatiivsed küljed: Positiivne (palju mängijaid ja hea pvp), negatiivne (ropendamine, mob'e vähevõitu).
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Enda arust mitte, ei mäleta.
Lisainfo: Õpin Tartu muusikakeskkoolis, rütmimuusikaosakonnas löökpillide erialal. Tegelen vabalajal ka enda tehtud muusikaga. -
Ma soovitaks sul telefoni nr eemaldada oma avaldusest , mingid 10 aastased hakkavad tüngakõnesi sulle siin tegema
-
Pooldan
-
Poolt suht normaalne aktiivne kutt!
-
Kahjuks pean olema esimene, kes ütleb Vastu. Kogemust on 0, ning avaldusega pole eriti palju vaeva nähtud (Soovitan samuti kustutada telefoni numbri ära).
-
@ennulustrumm ütlesid et tal on kogemust 0 so kui oled valvur sa hakkad siis õppima asju nt kui ta on juba mod siis tal on kogemust.
Aga minu arvamus on et Poolt
-
@Matu69 Õppimisel oleneb ka vaba aeg. Sellest sõltub kui kiiresti sa saad õppida teatud teema selgeks.
Ma võin muuta oma arvamust, kui ma saaks teada, et kui palju on sel inimesel vaba aega.
Samuti suhtutakse noortemate ja vanemate isikutega erinevalt.
Minu arvamus on aga selline - 0 kogemust=Vastu. -
- Ebaaktiivne
- Näha vaeva avaldusega
Kandideerida saab uuesti 1 nädala pärast.
Lukku & Arhiivi