2BadForMe Valvuriks (Katse. Samas ka pole,)
-
Nonii. Ongi nüüd see aeg mil ma arvan, et saan kandideerida.
Teie mängusisene kasutajanimi: 2BadForMe
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord 2BadForMe#3395
Vanus (vähemalt 13): 13 (Nüüd need kes on arvanud, et ma vanem, siis nüüd te saate teada kui vana ma tegelikuses olen)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kahjuks meeskonna kogemusi pole, kuid aju peas ja mõtted selged. Oskan tavalisi commande. Kandideerimisega olen otsustanud õppida ka worldeditit mida ma veel eriti ei oska. Kuigi mul on selle õppimiseks veel aega.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Suurem osa ajast lihtsalt ehitan ja räägin inimestega ja vahetepeal tegelen ka muude asjadega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kännukas on hea nagu ta on. On alati ka asju mida saab juurde lisada nt custom mapid. Kuid need võib olla ei sobi teile. See sõltub ka teie arvamustest. Kännuka kohta midagi halba ei saaks õelda peale selle, et suurem osa ajast on meeskonnaliikmed ebaaktiivsed. Saan aru, et eraelu, aga proovi siis juba sees ka vahepeal olla.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed:
Pean külma närvi.
Suudan hästi inimestega suhelda.
Pole solvaja tüüpi ja pole ka suur ropendaja.
Mõtted mul on peas ja sellega kaasnevad ka suhtlusoskused mida ma juba mainisin üleval pool.
Tunnen Kännuka mängjaskonda väga kaua. ja olen olnud siin serveris umb 5 aastat.
Kui on aegu mil ma pean ära minema siis ma ikka teatan, eriti siis veel kui lähen reisile.
Kui mõnel on abi vaja siis ma olen alati valmis abistama. Isegi siis kui on ehitamine pooleni. Seda saab pärast ehitada edasi.
Negatiivsed:
Pole just kõige aktiivsem mängja, kuid kandideerimis idee tekitas mulle uuesti huvi minecrafti vastu. Kui on mul võimalus saada meeskonda, siis ma hakkan mängima rohkem ja siis ei tohiks ka see huvi ära kaduda. Worldeditiga pole ma eriti kursis, aga seda saab ka õppida.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, aga see oli juba umbes aasta tagasi
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Oli selline olukord, kus ma lihtsalt läksin üle piiri ja hakkasin alkoholist laulma. Sain 7d mute millest ma ka õppisin väga. Pole enam kordagi teinud. Muidu suuremate põhjuste pärast pole ma banni ega mute saanud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Nagu ma ennem mainisin, siis ma olen olnud Kännukas umbes 5 aastat. Selle aja jooksul olen ma omanud paar kontot. Üks neist mida ma vist mäletan oli Mronan. Kuid see ei pruugi ka just see nimi olla. Olen hakanud väga aktiivseks praegusel ajal, kuna on selline hea aeg ja samuti ei ole mul ka probleemi mingi asjaga. Kui keegi kutsub siis ma proovin ikka tulla.
Ei hakka teile oma ''elulugu'' edasi rääkima. Säästame ka teie aega eks.
Heade soovidega
-2BadForMe-
(Kui mind ei võeta siis ma pole eriti kurb. Osa minust arvab, et mul pole lootustki saada meeskonda, aga proovida ikka võib ju?) -
Serveris olen näinud sind mitmeid kordi kasutamas väljendit "pede", seda ka täna ja eile.
-
Poolt.
-
@KarlPro123 Ega ma seda teistele ei õelnud See läks minule, aga jah. Vabandan selle pärast kui see oli teile ebameeldiv. Aitäh, et üles tõite
-
@karu123 Aitäh vastuse eest, aga palun selgita miks sa pootl oled.
-
Poolt
-
poolt kuna põhjalikult kõik vastused kirjutatud
-
Vastu! Olen näinud sind solvamas, ma ei tea kas see sõbralik või mitte aga see pole sobilik käitumine.
-
@ItsMe420 Solvamas keda? Kui te saaksite palun täpsustada.
-
Vastu, käitumist annab tunda.
-
@Nupzik Haha Arvasin, et seda ütled. Kui saan juba valvuriks siis proovin ka juba käitumist vähe parandada. Muutuda mõistlikumaks
-
@2BadForMeOnH2das Kui muudad käitumist, muudan ka häält.
-
@Nupzik Seda ma kindlasti proovin teha. Proovin vähe mõistlikum olla.
-
vastu
-
Aitäh kõikidele nendele kes on poolt öelnud. Väga tänan.
-
Vastu, käitumine vilets
-
Kuidas see vilets on? Aga ei hakka isegi küsima siis juba.
-
Aga eks ma ikka proovin vähe käitumist parandada. Lisaks veel mõistlik olla.
-
Vastu.
-
@TheDavidEst Põhjenda miks? Sest ma reportisin sind ka veel või milles asi? Saan aru, et vihkad mind, aga nüüd niimoodi siis.