Uugabuuga valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Uugabuuga
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Svenn#8823
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud erinevates serverites moderaatori ja abistaja kohal. Olen omanud ka enda serverit ning oskan nii mõndagi. Viimati olin yarrcraft abistaja kuid teise nimega.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel mängin peamiselt factioni ja ootan väga uut faction serverit et grindima hakada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetke seisuga ei ole midagi halba näinud. Kõik valvurid ja kõik aitavad ja hoiavad ilusti korda.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Oskan jääda olukordades erapooletuks, oskan kasutada enamus commandeid ja õpin kiiresti juurde kui ei oska midagi. Negatiivsed: Ärritun kiirelt kui kellegil on midagi minu vastu kuid suudan hoiduda sellest, Ei meeldi kui keegi minuga ei nõustu ja laskun tavaliselt faktidesse et tõde selgitada.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Viimati sain mute 2h kuna sõimasin valvurit ja teisi mängijaid kuid peale selle ei ole rohkem midagi.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen väga aktiivne, Avastasin serveri küll paar päeva tagasi aga olen selle aja jooksul mänginud päris palju. Hetkel harjutan teises serveris enda pvp oskusi ning on jäänud kännukas natuke taha plaanile ja ootan uut factioni et saaks uuesti rohkem mängima hakata. Ja seda ma ka kindlasti teen isegi kui ei see valvuri kohta -
Onlinetime väga väike, vastu
-
@karu123 Väike kuna avastasin selle serveri enda jaoks nädal tagasi umbes nagu ma mainisin ja seda mängu tundi tuleb kindlasti juurde ja palju...
-
Vastu.
Minu mäletamist mööda, ei oska Sa korralikult käituda, pealegi, kardan, et hakkaksid enda sõpru lõbustama õigusi ära kasutades, see on kõik mis Su käitumine mulle näidanud on. -
@Estlike Sõprade lõbustamine on välistatud... Seda ei ole kunagi teinud isegi mitte enda serveris... Jah ükspäev ütlesin siin kõigile halvasti kuna oli endal kah sitt päev olnud ja suutsid mind närvi ajada. Harv juhus kuid vahest juhtub ka nii.
-
noob sa ei saa valvuriks mingi paukusid factionis koguaeg ja ytlesid et olen kusik et 1v1 ei julge teha ja kui oleks teinud oleksid veel 3juurde kutsunud vastu
-
@Teletups Esiteks ma oleks nagu frl 1v1 teinud ja ma arvan et meil ei ole mõtet vaielda sellel teemal siin... Jah tegin mina valesti tegid sina valesti ja valmis
-
Vastu, muudan oma häält kui parandad oma käitumist
-
@Nupzik Täitsa saan sinu pahameelest aru Olin jah natuke sitas tujus kui rääkisime
-
Emm vastu? Misise
-
Eks siin ei ole midagi tuleb ennast tõestada
-
Pole olnud serveris umbes nädal aega juba ja nähes mida teised ütlevad, siis ma ütlen sulle kahjuks vastu. Põhjused on juba toodud. Sa ei tundu hea inimene olevat.
-
@2BadForMeOnH2das ta ei olegi nüüd üritab paipoiss olla et valvuriks saada enne koguaeg mölises factionis
-
Ma suht kindel et kui kaandideerid pead olema servus mänginud vähemalt 2nädalat
-
Soo nädal?
No ütleme et oled nädal olnud ja saad valvuri rangi aga tuleb keegi kes on väga tundub bannidega ja hakkab ilusti käituma aga sai tea ju et ta on paha paha. Cmon tiba veel.
Vastu -
Ebaaktiivsusest on näha, et huvi enam ei ole üles näidatud. Lukku ja arhiivi.