Unbani ostmine
-
Tere, mina Reket siin
Kuna ma olen hetkel banned ja mul on suur tahe mängida uues KitPvPs ning tulevas Factionsis siis sooviksin esitada enda idee..
Nimelt kui mängija ostab UNBAN siis teda ei karistata peale selle ostmist ükskõik mis põhjusel kui ta pole peale UNBANi ostmist midagi teinud.
Kuna hetkel on UNBANi ostjad edasi rikkunud reegleid jms ning soovin, et minu eesmärk täituks.
Eesmärk! Unbani ostmine kuulub kõigile, kui mängija selle ostab siis teda ei karistata ja, et see ostmine ei tunduks naljakas ostjale siis tõstke UNBAN hind 5€ peale ja laske mängijatel peale UNBANi ostmist mängida.Kuna Reegel tuleks uus siis iga kasutaja kohta võiks lubada UNBAN tellimise 3 korda ning peale seda lisandub Blacklist
HEAD ÕHTUT!
-
ära riku reegleid
-
Ook
-
Idee on täiesti hea tegelikkuses.
-
Phm käi 5€ ja tee mida tahad?
-
@ScoobyDudu nagu näha siis lugema pole veel õppinud, palun nagu ära kommenteeri kui tarka pole öelda.
-
@Azoqz nagu näha pugemist pole lõpetanud, palun ära ürita unbani saada, keegi nvn ei taha sind kännukasse
-
@V2gaP6nev mida sa seletad enda vastupidi tõestatud fakte.
-
@V2gaP6nev ütles Unbani ostmine:
@Azoqz nagu näha pugemist pole lõpetanud, palun ära ürita unbani saada, keegi nvn ei taha sind kännukasse
Väga hästi öeldud tho.
-
Ma tahan
-
@karkzz +1
-
Kahjuks ei saada aru sellest ja seni kuni Adminid endised tegelased siis seni pole ka lootust. Pean silmas kahte teravat pliiatsit
-
KeEgI eI tAhA sInD, LõPeTa JuBa PuGeMiNe
-
Üleüldiselt võiks küll olla nii, et eelnev karistus unustatakse ja ei panda lambist bani, kui ostad unbani, mis point oleks sel ostul muidu??
-
Ei pandagi, pannakse ainult siis, kui on selleks taaskord põhjust.
-
@KarlPro123 normaalne iba.. miks mind siis ereandils tehakse.
-
Veits lamp tõesti
-
@Azoqz sest sa backstabid koguaeg
-
Ärge lihtsalt rikkuge reegleid ja pärast unbani ostmist ärge rikkuge neid uuesti, kõigil vähem vigiseda siis.
-
@ScoobyDudu aitäh, et näeb lõpuks aeusaajaid meeskonnas.. Ostan unbani ja palun ärge bannige, okey?