Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Soovin kandideerida valvuriks

Arhiiv | Kandideerimine
    14
    22
    470
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • JarcoLendab
      JarcoLendab last edited by

Teie mängusisene kasutajanimi: JarcoLendab
      Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord Jarco#2547
      Vanus (vähemalt 13): 16
      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Oskan kasutada väga hästi karistuskäsklusi ja ka muid meeskonnale olulisi käsklusi, mis aitaks serverit korras hoida.
      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Suurema osa ajast ma lihtsalt räägin teiste mängijatega, kuid ma teen ka tavalisi asju nagu näiteks kaevandamine, ehitamine jne.
      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kindlasti on Kännukal nagu ka kõigil teistel serveritel asju mida võiks sinna juurde tulla, näiteks võiks leiutada uusi asju, mis pakuksid huvi teistele mängijatele ja muudaks mängu seikluslikumaks ja huvitavamaks.
      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Enda positiivsetest külgedest pakuksin välja, et olen lahke ja abivalmis ning abistan kõiki, kes vajavad abi, muidugi olen ka järjepidev, ehk kui olen midagi ette võtnud siis ma ei lõpeta seda enne, kui see on tehtud.
      Negatiivsetest külgedest võin välja tuua selle, et mul meeldib kui koik on perfektne ning on mul ka liigne pealetükkivus.
      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, 2-3 Korda ainult, ja see oli ka 2 kuud tagasi.
      Kui vastate jaatavalt, siis miks: See oli ammu, kui ma ei eksi siis oli sellepärast et ma kasutasin vist liigset Caps'i.
      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma olen väga aktiivne, enamjaolt mängin päevas kokku 4-7 tundi minecrafti, kuna praeguses olukorras toimub kõik õppimine internetiteel siis ei lähe õppimisega kaua aega, ning siis saab enda vaba aega kulutada muudele tegevustele nagu näiteks minecraftis.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • X
        xTyrA last edited by

Poolt.

JarcoLendab 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • D
          DemirV2 last edited by

Vastu. 1 korra sees näinud ainult.

JarcoLendab 2 Replies Last reply Reply Quote 0
          • JarcoLendab
            JarcoLendab @xTyrA last edited by

This post is deleted!
            • JarcoLendab
              JarcoLendab @DemirV2 last edited by JarcoLendab

This post is deleted!
              • JarcoLendab
                JarcoLendab @DemirV2 last edited by JarcoLendab

@DemirV2 Olen ka rohkem mänginud, eks sa pead lihtsalt rohkem jälgima 🙂

• D
                  DemirV2 last edited by

Vahetan oma häält: Poolt. Isik andis mulle 5€. Tänud ja edu.

X 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • Ruxxz
                    Ruxxz VETERAN last edited by

This post is deleted!
                    • X
                      xTyrA @DemirV2 last edited by

@DemirV2 Päris odavalt ostis su ära, ma sain talt 2-kümpi.

• Ruxxz
                        Ruxxz VETERAN last edited by

Poolt!

• Nupzik
                          Nupzik last edited by

Poolt

• N
                            NisuKorjaja last edited by

Mina isiklikult pole sind palju näinud sees, kuid tundub, et oled. Olen poolt.

• ?
                              A Former User last edited by

Äää poolt, aktiivne ja sõbralik isik.

• ?
                                A Former User last edited by

Ei

• rutledge19
                                  rutledge19 last edited by

jarco mis lendad koguaeg

• TheDavidEst
                                    TheDavidEst Banned last edited by

Vastu. Sa paned suikest rage kui ära tapsin su

• Matu69
                                      Matu69 last edited by Matu69

Okok mai ole titake POOLT

• K
                                        Kummikomm420 last edited by Kummikomm420

Pole küll ise eriti sees näinud, kuid onlinetime näitab üle 100 tunni, seega poolt! Samas kui see vastab tõele ning see pole nali, et maksis teiste poolt häälte eest, siis vastu.

JarcoLendab 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • JarcoLendab
                                          JarcoLendab @Kummikomm420 last edited by

@Kummikomm420 Häälte ostmine ei vasta tõele.

• TheDavidEst
                                            TheDavidEst Banned last edited by

igayks ütleks seda lol

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                            • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                              Discord: kaheksa8
                                              Vanus (vähemalt 15!): 18
                                              Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                              Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                              Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                              Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                              Positiivsed:
                                              Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                              Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                              Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                              Negatiivsed:
                                              Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                              Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                              Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                              Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                              Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                              Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                            • Lisatud, lukku.

• read more
                                            • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                            Users

1.5k
                                            Topics

13.0k