Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

kaebus k4rl3nnn panduska ja nupziku kohta

Arhiiv | Kaebused
    4
    4
    58
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      Magnetic2004 last edited by

tere

pöördun probleemiga et mind tapeti korduvalt k4rl3nnn ja panduska pool ja varastasid selle käigus minule kuuluvaid asju mis mul inventoris olid. Teine pöördus nupziku poolne kes nägi süüd minul, sest ma enesekaitseks griifisin eelpool mainituid kasutajaid, aga ta ei võtnud arvesse seda et ma ei griifinud kohe algul vaid siis kui eelpool mainitud kasutajad mind korduvalt rünnanud olid ja mu asju varastanud olid. Minu arust ei kõlba selline asi kohe mitte kuhugi. mu kahjud olid suuremad kui griifimis ohvrite. kaotasin enchantitud netherite pickaxe hea turtle shell helmeti ja muid asju. ainuke mida kaotasid mu ründajad oli väikene puidust maja

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Zyte
        Zyte VETERAN last edited by Zyte

Ütlesid serveris enda vabanduseks, et otsisid kohta kuhu ehitada ja kui sattusid nende maja peale, siis vaatasid, et protti polnud ja panid maja põlema, et ise sinna ehitada. Pealegi pvp's surma saamine ja asjade kaotamine ei õigusta griifimist.

• Skheea
          Skheea JUHTKOND last edited by

PVP on peal, mängijad saavad ja võivad PVPda...

• Vanapoiss
            Vanapoiss VETERAN last edited by

Survivalis ongi PVP allowed ehk kõik võivad sind tappa kui te ei ole kuskil alas. Aga teie siiski griifisite teise isiku maja ja nende ala, selle eest saite ka vastava banni, see kui teid ära tapeti ei anna tõesti õigust griifida nende ala ning maja.

Kes küsis!?

• 1 / 1
            • First post
              Last post
            • Probleemiga on tegeletud.

L&A

• read more
            • @Lil_Kiddoo Miks sa arvad, et mul mingisugune mure on?

• read more
            • @HolyPoison Palun pöörduge oma murega Omaniku poole! b401daa2-4804-40fd-b2a9-1bd6b18eea52-image.png Aitäh!

• read more
            • Positsioon on pähe löönud ja isik ära tõusnud. Nii lihtne see ongi 🙂

• read more

1

1.4k
            Users

1.3k
            Topics

12.1k