Stoolen Abistajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Stoolen
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): h u l k u r #5108
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kännukas olin Moderaator, kuid otsustasin lahkuda ning keskenduda oma vaimsele tervisele, tööle ning suve nautimisele.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamasti ma ehitan opsurvivalis erinevaid maju, surviven survivalis või kaklen skypvps.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Reketit siia kommuuni enam mitte lasta.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen külma närviga, õiglane ning karmikäeline. Viimast saab lugeda mõlema alla. Ma vahel võin kaduda natukeseks ajaks eemale, sest mul on ka muid kohustusi (tavaliselt maksimum pool tundi).
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Mind on nalja pärast jaili pandud. Tõsisemaid karistused puuduvad.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen aktiive praktiliselt iga päev, peale koolipäevi. Nädalavahetuseti oleneb kas mul on tööd või sõpradega muid plaane. Ma ei oska öelda kui mitu tundi ma päevas mängin, see oleneb kõik väsimusest ning kodutööde hulgast.Edit: Parandasin sõnastust
-
Poolt!
-
Poolt! Olid hea mod.
-
Minu poolt igati poolt, kuid muuda oma lubadust seoses ''Mis on kännukas halba''
Vastasel juhul muutub see thread teatud inimeste sõimlemiseks. -
@Horizon ütles Stoolen Abistajaks:
Minu poolt igati poolt, kuid muuda oma lubadust seoses ''Mis on kännukas halba''
Vastasel juhul muutub see thread teatud inimeste sõimlemiseks.Ma olen oma arvamuses kindel. Lisaks kõik teemavälised kommentaarid saab kustutada.
-
Poolt, epic human
-
Poolt, vaata ülemisi vastuseid.
-
No kui ma muidugi viitsin, siis võiks ka poolt olla, kui mingeid muid plaane ei ole...
Nagu kuule, ehtsalt avalduses ju ütled välja, et sul jumala savi sellest ametikohast. Milleks siis üldse kandideerida?
-
@HolyPoison Vabandust, aga tõepoolest on pere mulle tähtsam, kui prottide panek..
Ma leian piisavalt aega Kännuka jaoks, ära muretse c : -
@Stoolen Aga miks seda tuua avalduses. Ma usun, et meile kõikidele on reaal elu tähtsam. Seda saab teisiti öelda. Mitte laisamehe moodi "Äkki ma viitsin". Äkki serveris sees olles sa ei viitsi inimesigi aidata? Avaldus on nagu CV, siin peaksid sa enda kohta tõtt rääkima, kuid selle enda kasuks ära rääkima. Aga seeselleks, see minu arvamus ja jään seekord Vastu häälega. Sest ma usun, et kandidaate on, kes ka viitsiks töötada.
-
@HolyPoison Muutsin sõnastust, äkki nüüd olukord selgem. Tänan hääle eest.
-
@Eutanaasia Ebaausust?? Ebavõrdsust?? Kle mis sul juhtus, Lõid pea ära?
Stoolen on täiega norm vend! -
Ta vajab tähelepanu
-
Poolt!
-
Poolt!
-
Poolt
-
Poolt!
-
Poolt, olen kohanud kunagi ammu serveris teda ja on alati olnud sõbralik ja abivalmis!
-
Lisatud, lukku.