Kapsauss valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kapsauss
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Whopper#7424
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): CU
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu hetkene põhline tegevus on ehitamine ning raha teenimine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Lisada võiks rohkem asju millega raha teenida, ning võiks olla spawnereid müügis.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Minu positiivsed küljed on need, et olen abivalmis ning sõbralik ja suudan närvi hoida, negatiivne on see, et kasutan lühendeid ning võin vahetevahel liiga karmilt panna karistusi.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole enda teada, ja kui olen siis väiksena.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen aktiivne mängin päevas 3-6 tundi. Proovin hoida oma aktiivsust. -
Lihtne Vastu kui 5 tundi oled serveris mänginud siis ei tasu kohe valvuriks kandideerida. Lisaks pole serveris näinud.
-
Su kandidatuur on küsimus/probleem?
-
Probleem selles, et pole sind servus näinudki, OT väike jne jne. Küsimus selles, et miks vale teema all?
-
Olen mänginud väga palju eelmistes seasonites, ei ole eriti uus mängija
-
Ega see fortnite pole kus seasonid on. Keri tagasi forti poju
-
Avaldus vale teema all, avaldus lühike, pole serveris yhtegi korda näi ud ja onlinetime 5h 30min mis on ilmselgelt väike
VASTU