unban misu
-
Enda nimi: misuzusuki7941
Blokeeringu kestvus: igavene
Blokeeringu põhjus: Pole kinldat põhjust. väidetavalt must nimekiri
Karistaja nime: konsool
Miks soovin unbanni saada: sest see on mu main acc mis sai aastaid tagasi bani kuhu peale ostetud ka rank ja nüüd sooviksin sellega edasi mängida. 17aastane mina ei mäleta ausalt mida 14/15 aastasena kuskil serverites korda saatsin. Kuna ban nii kaua aega tagasi pandud, siis tekib küsimus, et kas see aeguma ei peaks vms? -
Proovige ruuteri restarti, kui see ei tööta siis vaatame edasi.
-
@Nupzik ei tööta
-
Kunagi olid sinu teod suuresti reeglitega vastuolus (kasutasid ära vigu, solvasid ja rääkisid suuresti minust igalpool taga). Sellepärast on ka ban.
-
@KarlPro123 aga vaata see oli 2/3 aastat tagasi. nagu sa ise ütlesid "kunagi". Inimesed muutuvad ajaga. Kunagi ma vihkasin alkoholi, nüüd joon isegi. Seega see pole sul mingi põhjus miks mitte unbanida
-
@KarlPro123 taga rääkimine teistes discordi serverites pole kunagi olnud reeglitega vastuolus seega mõtle mille eest banid Karl-sõber
-
Inimesed ei muutu,teodel on tagajärjed,enjoy your ban
-
@KarlPro123 seega kui ma sulle näkku oleks öelnud mis ma sust arvan, siis oleks su luuatsemine vopsee ägedaks läinud. Ainuke asi mida ma teha võisin oligi solvamine ja enda teada vigu ma pole ära kasutanud, aga saan ka sellest aru, et alati ei ole piisavalt põhjuseid nagu nt taga raakimine ja teiste solvamine et bani panna siis tuleb ka vigade ära kasutamine sinna lisada. Seega kui sa millalgi oma luuatsemise lõpetad siis võiksid ka minu unbanimise peale mõelda. tahaks lihtsalt rahvaga serveris semudega pelada, aga kui seda sinusugune vend kes oli kunagi suht norm ja ss kui juhtkonda sai hakkas ennast teistest võrdsemaks pidama takistab, siis usun et me ei saagi kunagi läbi saama hakkama.
-
@Istomol Kas sa oled kuidagi unbanimisega seotud? Ei- seega sa võid vabalt eemale hoida.
-
@Istomol Tegudel on tagajärjed. Teodel on taga jäljed. Peale komasid käivad punktid ka muidu. Teeme nii, et sa ennem lõpetad algkooli ja siis tuled kommentaariumitesse seletama, eks?
-
@misuzusuki7941 ma niipalju seotud, et ma mäletan enamus sinu tegusid ja vempe, mida sa kõike korda oled saatnud, sinule unban on sama mis reket meeskonda - seda ei juhtu. Kui sa juba oma unban avalduses teisi algklassi lasteks söimad pole sult siit midagi otsida
-
@misuzusuki7941 tigudel* oleks sõnastuses korrektsem
-
@Istomol Kuule sõber, ma arvan, et Minecraft on vanem kui sinul eluaastaid, seega sai saa kuidagi minu tegusid mäletada. Teeme nii, et sa paned selle avalduse kinni ja edaspidi kommenteerivad seda teemat aint juhtkonda kuuluvad indiviidid.
-
@Istomol 4. juuli 2020 23:28 oled sa liitunud foorumiga. Ütle, kuidas sa kõike nii täpselt tead? Sul ei ole vaja hakata mingeid valesid välja mõtlema, et Juhkonnale pugema hakata, eks?
-
See ei olnud 2-3 aastat tagasi, vaid see toimus eelmine aasta. Ühe ban-i reason oli minu autistiks kutsumise eest ja mitte vähe ei olnud ka teie ühises Discordi serveris sõimu minu kohta. Toimub minu kohta sõim serveris või väljaspool serverit, mängija saab banni igatahes.
-
@KarlPro123 Kui ma utlen oma sõpradele discordis, et sa oled debiilik ja ta seda sulle ütleb, siis selle eest sai saa inimesi banida. Serveris sõimamise normaalne karistus oleks perma mute, või sul pole piisavalt mune selle jaoks, et sinu suunas tulev kriitika vastu võtta? Ban pandi kaks aastat tagasi kui MINA veel oma accountis mangisin. Selliseid värke et minu accis mangitakse varemgi olnud, sest mul on igavene legendary rank sinna peale ostetud.
-
saab bannida keda tahab
-
@KarlPro123 oletame, et sa lähed oma klassivennaga irl tülli ja ta sind sõimab ning sa näed teda samal päeval serveris mängimas, sai bani ju teda ara? a nvm banid ikka, sest ta ju ütles sulle messangeris autist. Mõtle mis juttu sa kirjtuad, ennem kui selle postitad
-
-
ei tea