Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Härra cookedbanana sooviavaldus

Arhiiv | Kandideerimine
    13
    22
    352
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cookedbanana last edited by

Teie mängusisene kasutajanimi: cookedbanana
      Kontakt (vajalik discordi olemasolu): cookedbanana#0722
      Vanus (vähemalt 13): 22
      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Extremecraftis tegelesin halduse ja testimisega, osaliselt ka arenudsega. olen loonud ka ise servereid nullist.
      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): warpide arendamine, farmide ehitus. informaatilise abi andmine mängijatele(s.t õige meeskonnaliikme juurde suunamine).
      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): meeskonnaliikmed(mitte kõik) võiks olla rohkem koostööaltimad, rohkem abivalmis ja motiveeritumad oma kohuseid täitma
      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): positiivsetest külgedest võiks nimetada: kohusetundlikus, vastutustundlikus ning abivalmidus. negatiivne(see külg jääb igaühe otsustada) otsekohesus, vääramatu vajadus viidata vigadele ja mis kõige olulisem sõnakus. sõnakus antud kontekstis ei tähenda sugugi bravuuritsemist vaid südametunnistustele rõhumist faktidega(paljud ei kannata otsekohesust!).
      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: ei ole!
      Kui vastate jaatavalt, siis miks:
      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): ei oska välja tuua, aga vastan küsimustele meelsasti, discordis ja personaalselt cookedbanana#0722 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Babagoii
        Babagoii last edited by

Väga vahva sell, Poolt

• L
          Lehmakomm last edited by

Oletades, et kõik mis avalduses on vastab tõele, siis ma ütleks POOLT. Meeskonda ikka vaja natukene vanemaid ja elukogenumaid liikmeid. Ma arvan.

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • C
            cookedbanana @Lehmakomm last edited by

@Lehmakomm mis annaks mulle valeinfo jagamine... see ei tooks edu nii või naa 🙂

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • L
              Lehmakomm @cookedbanana last edited by

@cookedbanana Trust me siin on selliseid, kes kinda meeleheitel

• C
                cookedbanana @Lehmakomm last edited by

@Lehmakomm usun jah 🙂

• Skheea
                  Skheea JUHTKOND last edited by

Mis nimega Extremecraftis tegutsesite?

• C
                    cookedbanana @Skheea last edited by

@Estlike sama

C 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                    • C
                      cookedbanana @cookedbanana last edited by

@cookedbanana aastaid 3 tagasi ehk

• C
                        cookedbanana @cookedbanana last edited by

@cookedbanana tüdinesin peale seda ära, kuna tegelesin oma privaatse serveriga ka paralleelselt. ma olen nüüd esimest korda üle aastate minecraftis ja kännukas esimest survi.

• CCmees
                          CCmees JUHTKOND last edited by

Poolt

• C
                            cookedbanana last edited by

EDIT!!! unustasin täpsustada, et kandideerin valvuriks!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • DISEP7
                              DISEP7 last edited by

Poolt!

• kaerahelves
                                kaerahelves VETERAN last edited by

Poolt, inimene on aktiivne, sõbralik ning asjalik.

• R
                                  Rihhardson last edited by

Poolt💼

• Skheea
                                    Skheea JUHTKOND last edited by

Extremecrafti leheküljel ütleb, et liitusid kuuaega tagasi, aga mis seal ikka. Poolt.

• C
                                      cookedbanana @Skheea last edited by

@Estlike jah info on õige, seal on ka resetid, ma loobusin oma panusest eelpool mainitud ajal. ma ei pidanud enam vajalikuks panustada antud serverisse kuna seal on väga hästi toimiv meeskond. kuu aega tagasi läksin sinna vaatama lihtsalt. kui soovid veel infot siis võid mulle discordi ka kirjutada 🙂
                                      .

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • MisterSpitzhacke
                                        MisterSpitzhacke last edited by

Poolt!!!

• S
                                          SeganEe last edited by

Log et poolt ju lol mida sa lootsid

• Zyte
                                            Zyte VETERAN last edited by

Poolt!

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                            • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                              Discord: kaheksa8
                                              Vanus (vähemalt 15!): 18
                                              Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                              Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                              Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                              Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                              Positiivsed:
                                              Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                              Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                              Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                              Negatiivsed:
                                              Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                              Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                              Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                              Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                              Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                              Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                            • Lisatud, lukku.

• read more
                                            • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                            Users

1.5k
                                            Topics

13.0k