Unban Speedxx12xx
-
Su nime: Speedxx12xx
Blokeeringu põhjus: Teistelt rankide varastamine on keelatud!
Karistaja nine: Scoobydudu
Miks soovis unbanni saada?: Selle pärast soovin unbanni saada, sest ma olen selle serveri peale raisanud palju raha (275€) ja ma kahetsen ka, et ma seda tegin ja ma ei uskunud oma silmi ka et sain igavese banni. Ja tahaks ka banni saada selle pärast, et ma olen oma aega selle peale raisanud ja ma alles sain endale sõpradega palju asju kodule rohkem varistust jne. Ma loodan et ma saan unbanni, aga raudselt keegi ei tee seda ja ma tõesti vabandan, et varastasin ranke mul oli seda sellepärast vaja, et rohkem kodusi maha panna ja lennata ja /shop teha. -
poolt
-
@Iamrediproo mis su mängusisene nini on?
-
@Speedxx12xx kanamix
-
Kas see siis Polnud esimene kord?
-
Serveri peale raha kulutamine on vanatahtlik, mdea miks selle välja toomine sul vajalik oli. Sinu ajalugu on kirev, kui karistada oled saanud ostad alati unbanni nimg ei õpi oma vigadest. Meie meelitamine oma annetustega ei anan midagi juurde. Arvan, et peaksid kui sellise avalduse teed midagi paremat välja mõtlema kui see siin. Ühesõnaga EI minu poolt.
-
@rozzuVaa ei olnud
-
Sa oled karistada saanud rohkem kordi kui Eestis on koroonahaigeid olnud, seega no-go. Enda viga kui ei suuda piiri pidada raha kulutamisega. Ainus, mis ma välja loen on vabandused ja põhjendused, aga eelnevatest kordadest pole sa midagi õppinud.
-
Nahui unbani kui saad varsti uuesti bani?
Serveris valetad päris tihti teistele, varastad inimestelt stuffi ja olrd lic mongol
Ei ka minu poolt:) -
nahhui teisi röövid, kui ulme rahaboss oled? (275€)
mdea no, varganäost rikkurid võivad unbani jaoks raha köhida
-
-
@Lehmakomm mis see fucking korona siia puutub lol?
-
@DjCats nii?
-
@kults tra mida vittu sa ajad ma ei ole ammu varastanud asju 2kki sa raagid ise endast lol
-
@seeme sa raagid endast prg
-
See postitus on kustutatud! -
See postitus on kustutatud! -
@Speedxx12xx ütles Unban Speedxx12xx:
@kults tra mida vittu sa ajad ma ei ole ammu varastanud asju 2kki sa raagid ise endast lol
"ma tõesti vabandan, et varastasin ranke"
ok retard
-
@Speedxx12xx kus otsast ma endast rääkisin bruh, järka kord comebacki teed ss ole orginaalbe mees
-
Ema krediitkaart kannatab ja mul su emast kahju niiet Poolt