Kandideerin valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Liskah_
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Liskah#3946
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen eelnevalt olnud kännuka meeskonnas valvur ja valvurist sain edasi abistajaks, olin vist 2-3 kuud meeskonnas, vahepeal olid pausid, lahkusin tervislikel põhjustel, nüüd soov tagasi tulla.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Baltopi jõudmine, farmimine, minimine, abistada meeldib ka inimesi, paljud teavad, et olen meeskonnas olnud ja siiani uurivad millal tagasi tulen, nüüd tuli tahe jälle tulla.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ei näe midagi halba aga mõndadel probleemide lahendamistel jääb paljudele ebaselgeks miks nii tehti jne. See ka on minuarust ebaaus, et tüdrukuid otseses mõttes simpitakse nii palju ja siis sulle alati kirjutatakse, et ''äää sind simpitakse koguaeg ju, sa mingi tüdruk ka'' nagu see ei ole ok minu arust, võiks võrdne olla poistega, samapalju tähelepanu jne kui poistele.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): positiivsed küljed on see, et olen väga abivalmis ja olen toeks paljudele, suudan probleemide lahendamisel või mingil muul arusaamatusel rahulikuks jääda ja lahendust leida.
negaiivsed küljed on see, et ma võin vahest veits lapsikuks muutuda ja ei ole väga tihti arvuti taga enam.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Enda arust ei ole, meeskonna liikmed on naljaga mulle mingeid asju teinud nt /kick jne naljapärast aga ei tule ette, et oleksin midagi sellist teinud mis oleks reaalne ''karistus''.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus hetkel on mängus suurenemas sest pole ammu seda serverit mänginud ja ei mänginud ennem nii tihti, sest kõik olid nii kaugele jõudnud oma asjadega ja ma ei viitsinud järgi grindida, igastahes hetkel on ainult 20h mängitud, sest server avati just hiljuti. Mängin nüüd rohkem sest on hetkel rohkem aega arvutis olla, kuna väike vaheaeg. Aga edaspidi kui see nädal lõppeb siis hakkan vähem olema sees kuna kool on tähtis.
UPDATE:
See on kahju, et enamus panevad hetkel mulle vastu (muudavad oma hääle vastu) ja ei selgita miks, on nii mitmeid kes panevad vastu aga ei selgita, ma aiman juba miks te vastu panite, niiet ma seletan igat olukorda.
See mis juhtus mul nädal aega tagasi kus ma ütlesin halvasti mängijale tuli kuidagi ootamatult mul välja ja oli ainult naljaga mõeldud, sest tegelikkuses ma ei taha kellegile liiga teha kuna tean mis tunne see on ja ei taha teistele seda tekitada, ma õppisin sellest olukorrast, et nii ei tohi isegi tavamängija öelda midagi halvasti isegi kui sa mõtlesid seda naljaga, sest kõik ei pruugi selles aru saada. Vabandan siiralt selle inimese poole kellele halvasti ütlesin.
Nii teine asi on see miks enamus vastu panevad on mineviku tõttu, kus ma lahkusin meeskonnast kuna ei talunud üldse kriitikat ja olin emotsionaalne, see kõik oli põhjusega, oli üks raskemaid aegu mu elus ja elasin kahjuks kõike teie peal välja, kuna tulin siia serverisse meeskonda siis kui mul oli väga raske ja tahtsin mõtteid eemale viia aga tegin hoopis endale asja veel hullemaks, kuid nüüd on see aeg muutunud ja olen aina paremuse poole end muutnud, olen kõik õiged ravid jnejne kätte saanud ja nuud tolereerin kriitikat, ütlusi jne.
Iga minu lause kus ma võin tunduda solvunud/ärritunud tundub ainult teie jaoks kuna ma ei ole enam elanud mitte kordagi oma tundeid vms kusagil discordi chatis välja, isegi kui tundub et ma võibolla olen endastväljas/tujust ära siis see võib sarkasm olla, aga kui reaalselt olengi ärritunud jne siis ma ei ela seda teie peal välja mitte kusagil ja lähen lihtsalt mängust ära ja teen muid asju.Loodan, et saate midagigi aru.
-
opa poolt
-
Kindlalt poolt, üli timm.
-
Poolt
-
Poolt
-
Poolt!
-
Targutad palju aga poolt
-
@rozzuVaa
tnx rosin -
vastu
-
EE, kui varem meeskonnas olid said hästi hakkama, kuid lahkusid sest närv ei pidanud vastu või liialdasid kohe kui keegi mingi märkuse tegi. Kas see on muutunud? Muidu avaldus norm ja puha. Jään ERAPOOLETUKS.
-
Avaldus on hea, kuid pean ka nõustuma karu123-ga, sa just ei pidanud väga pingele vastu mis võib olla suur kui meeskonnas oled ja ka see oli põhjus miks lahkusid. Minu poolt hetkel vastu.
-
@Ryxor
mis põhjusel? -
@karu123
Nüüd olen enda kallal töötand, suudan endaga rohkem toime tulla ja jään rahulikuks ja ei ärritu nii kergelt enam. -
@Liskah_ eelmine kord kui meeskonnas olid ei pidanud sa pingele vastu. Võtsid iga väiksema kui
kriitika hinge lisaks veel isiklik vimm sinu vastu -
@karu123 a kuule sa arvasid, et karu on solvang
-
@aa
mingi kammajaa oli ja sellega -
@aa Mdea kuidas see siia puutub ning lool oli mitu vaadet, hoiame sellised teemad teiste avaldustest väljas.
-
@karu123 kes sulle putru pakkus
-
poolt
-
Poolt