LifeCycles_ meeskonda
-
Teie mängusisene kasutajanimi: LifeCycles_
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): ZenoZexx#2908Vanus (vähemalt 13): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): olen olnud varasemalt 2 korda kännuka serveris meeskonnas. Olen ka proovinud oma serverit teah aga aeg on kulukas. Oskan kasutada meeskonnaliikmetele antud commande.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängin serveris survival mängumoodi ning kogun ressursse ja ehitan.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Isiklikult ei ole midagi halba märganud. Lag mis oli aasta tagasi üks suurimaid probleeme pole enam nii hull. Mängijaskond tundub ka hästi sõbralik olevat.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen väga kannatlik ning olen sõbralik teiste inimeste vastu. Negatiivseks on see, et vahel üritan oma arvamust teistele peale suruda. Muidugi on ka üks probleem see, et segan end teiste draamadesse. Negatiivseid pooli üritan kas vaos hoida või likvideerida.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Demoteti aasta aega tagasi. Läksin riidu kahe meeskonna liikmega ning seetõttu eemaldati mind meeskonnast. Olen ennast parandanud ning nägin kus oleksin pidanud tagasi tõmbuma.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Palju mul siia kirjutada pole. Olen aktiivne keskmiselt 2-4 tundi päevas. Tavaliselt ühinen serveriga õhtupoole, vahel ka varem. Tavaliselt olen ka aktiivne discordis ja pea alati kättesaadav (VA muidugi siis kui koolis olen). Olen alati valmis serverit abistama nii sõbralikult kuid ka olen valmis reegliterikkujatele vastavaid karistusi panema. Olles seda serverit pea 4 aastat mänginud (eelnevalt winDymies nime all) tunnen ma reegleid ja antud mängijaskonda hästi.
Aitäh lugemast!
-
Poolt!
See on sul juba 4 kord vist? -
Kindlasti poolt. Oleks vaja rohkem mõistlike ja täiskasvanud inimesi sinna meeskonda kes korra majja lööksid.
-
Poolt i guess
-
Aitäh poolthäälte eest!
-
Poolt
muhe inimene -
Ütleme sedasi, et poolt.
-
Väga korralik ja lihtsasti jälgitav avaldus. Poolt!
-
epic pro moment poolt yes yes
-
Tundud mõistlik olevat, poolt!
-
Aitäh senise positiivse tagasiside eest! On hea meel näha nii palju poolthääli.
-
Lisatud, lukku.