Kandideerin valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Ryxor
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Ryx#3784
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Varasemad kogemused meeskonnaliikmena puuduvad, kuna ehitaja ei kuulu vist väga meeskonna alla. Commandidega ma hätta ei jääks.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamasti tegelen serveris oma ala ehitamisega ning aitan kaasmängijate ehitisi paremaks teha. Viimasel ajal olen andnud endast parima, et chati korras hoida.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kui oleks minu teha, siis tõstaksin kandideerimise vanusepiirangu alates 15 eluaastani. Seda sellepärast, et 13- ja 14-aastased ei saa minu arvates meeskonnatööga hakkama. Olen seda varasemalt pealt näinud ning 15 tundub selline enam-vähem vanus, kus nooruk suudab keerulistes olukordades stabiilseks jääda.
Teiseks lisaksin serverisse reegli, mida olen näinud mõnes teises kommuunis, et kui mängija eesmärk serveris on teha kõike muud peale mängimise (st pidev problemaatiline käitumine, ebasobilikud ehitised jne) siis on meeskonnaliikmel õigus see mängija koheselt perma bannida.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Minu positiivseteks külgedeks on kindlasti see, et olen väga abivalmis ning üsna tore mängija. Ma tunnistan oma vigu, ning õpin neist. Suudan hoida külma närvi ning olen suhteliselt aktiivne. Negatiivse küljena toon välja, et võin vahel väga teravalt öelda. Samuti võin mõnikord liiga kauaks afki jääda.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, olen.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ehitasin eelmisel ehitusvõistlusel ühe tolleaegse arendaja pildi pixel artina. Samuti olen mõnel korral öelnud n-wordi. Üleüldiselt olen varasemalt üpriski toxic persoon olnud, kuid mida aeg edasi, seda normaalsemaks ma muutunud olen.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen üsna aktiivne, käin päevas 1-3 tundi serveris, kuid vahel tuleb ette, et kooli tõttu saan serveris veeta vaid tunni.
Päikest
-
Eee ütleme sedasi, et Poolt.
-
Riis, poolt
-
Kuigi su ajalugu serveris on üsna künkaline, olen märkanud, et sa tõesti oled end muutnud. Oled chatis väga aktiivne ja tihti üritad korda hoida, kuigi see sinu kohustus ehitajana ei ole. Samuti nõustun absoluutselt kandideerimise vanusepiirangu tõstmise osas. Samuti on teine mainitud reegel üsna mõistlik, kuid hetkel ei tea kui lihtsalt seda teostada saaks. See varasem reeglite rikkumine on küll suht halb, kuid usun, et oled muutunud ja isiklikult oleks valmis võimaluse andma. Poolt!
-
@Zyte väga nummi
-
Poolt
-
Vastu
-
@Ruxxz Tood põhjuse ka välja?
-
@Aluzka Isikud kes on korduvalt olnud perma banned ei tohiks minu arvates meeskonda saada.
-
No offence, aga nõustun Ruxxziga, Vastu!
-
Suur rasvane POOLT
-
Ei hääleta, lihtsalt kommenteerin.
Karistusi on olnud - mõned ehk liiga karmid, mõned parajad, - aga viimasel ajal oled näidanud, et oled tõesti muutunud. Oled meeldiv vestluspartner (vist? o.O), ei riku reegleid, saad enamasti kõigiga hästi läbi ning oled serverile kasulik olnud.
Vanusepiirangu tõstmisega olen ka sinuga samal meelel -
Poolt.
-
@Ryxor
vastu -
See postitus on kustutatud! -
See postitus on kustutatud!