Unban
-
Sinu nimi: MiniBoyy
Blokeeringu põhjus: Griifimine
Karistaja nime: LifeCycles_
Miks soovid unbani saada: Kui segane lõhkus enda maja ära arvasin, et ta kolib teise kohta niisiis asendasin tema põranda muruga. Pealegi põrand oli umbes 10x8 ja ei olnud raske tagasi panna. Väga vabandan. -
suur vastu
imo see et keegi midagi teeb (lõhub enda maja vms) ja sa arvad et ta ära kolib ei tähenda et sa võid kohe hakata ta asju lõhkuma.
põrand jätsin alles selleks et uus maja teha mitte lasta sul see ära lõhkuda. oleksin kolinud ss oleksin ju põranda ka ära lõhkunud? -
Sind tundes jätad sa pooled asjad pooleli ja laheb kaua aega, et need lõpuni tehtud saaks.
-
@miniboyy "10x8" põranda ylesvõtmine ei ole väga raske ja see still ei anna sulle luba
-
Ma räägin, et sa jätad pooled asjad pooleli ja ei lõpeta neid niiet arvasin, et sa kolid ja unustasid ära ja lammutasin ära.
-
ma omaltpoolt ei pea küll õigeks kellegi teise maja griifida ja seda veel kolmanda isiku protis.
Serveri reeglites on ka selgelt kirjas -
1.2. Keelatud on griifida ja muuta teiste ehitisi nende soovile vastaselt (v.a factions serveris).
(karistus - max igavene blokeering sõltuvalt ehitisest, esimene rikkumine 14d ban, teine rikkumine 30d ban)Kui otsus sõltuks minust, siis võibolla veidi leevendaksin karistust, sest tagajärjed ei olnud nii hullud kuid reeglit on rikutud ning sellest ei tohi mööda vaadata.
-
esimene rikkumine 14 day ta sai 3 aa no fuck it mai viici seletada sinuga siin enam.
Nvn suur rasvane VASTU -
@Istomol saan aru, et rikkusin reeglit aga ei teinud seda meelega ainult teadmatusest ja olen õppinud, et pean luba küsima.
-
õpid oma veast mingi 3-4h?
imo 3 päeva pole pikk aeg so kannata ära -
Räägib keegi kes teeb 2 unban avaldust 1 bani kohta
-
sest see värk oli suht arusaamatu ja sain sealt oms vastuse miks bani sain, ning ometi olen ma ära kannatanud. imo peaksi õnnelik olema et 14 day ei saanud
-
ja btw ma tegin ühe avalduse see teine oli lic asi kloun
-
Pikalt ban on?
-
@kidelman 2day veel
-
@seeme Okei
-
poolt
-
L&A
-
No ja mille eest nüüd mina siis banni sain kui ta valetab meeskonnale, et ta tahab sinna maja ehitada, et mind banned saada aga ei ehitanud. -
@miniboyy eesti keel nii raske et sõnadest aru ei saa? seletasin sulle mis teema selle majaga oli juh
-
Ja LifeCycles-le et ehitad sinna uue maja.