Eestlaneblush valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:eestlaneblush
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):blush#7137
Vanus (vähemalt 13):13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):oskan meeskonna tõõd teha nt farmidel ja ehitistel.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Tavaliselt ma restockin warp rimit,ehitan farme,räägin inimestega ja lihtsalt lõbutsen.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):mode on päeval vähe sees.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed:Oskan hoida külma närvi,olen meeskonnatõõs hea ja saan olla palju serveris.
Negatiivsed:Kahjuks tulevad kirjavead kui ma kirjutan kindlasti on selles tekstis neid palju kahjuks,ma ei saa väga kaua üleval olla.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Sain banni kuna ma ei teadnud et autoclicker ei ole lubatud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Kuna viimasel ajal on server minule natukene igavaks muutundu siis ma palju online ei ole ,aga kui ma oleksin meeskonnas siis mul oleks palju rohkem huvi mängida kännukas. -
Tere,
Saan aru, et on soovi tulla meeskonda. Aga valvuri töö ei ole ehitamine. Lisaks on auto clicker nagu combat hack. Avaldus on liiga lühike. Soovitan kandideerida ehitajaks. Avalduse küsimused võiks teha paksus kirjas. Kuid see pole tähtis. See teeb lihtsalt avalduse lihtsamini loetabaks.
VASTU
-
-
poolt
-
@pelku123 aitäh pelku
-
Vastu, üks põhjustest on sama mis Kerherisel ja arturm2O'l, samuti ei ole ehitamine oskus ega kogemus meeskonnatöö puhul, pigem ehitaja auastmel. Viimaseks tahaksin öelda, et kuna sul huvi on kadunud, siis see meeskonnatöö toob huvi ainult ajutiseks tagasi, lõpuks see muutub korduvaks ja kui sul teisi tegevusi serveris pole, siis sa muutud samuti ebaaktiivseks nagu hetkel meeskonnas seis on, minu arvates pole mõtet korrata vigu ja ranke ummistada..
-
Vastu, tead isegi miks...
-
Vastu
-
Vatu, põhjused eelnevalt mainitud.
-
Vastu, nõustun @Kidelman1 -ga ja @Zyte ga
-
Vastu, ei pea põhjendusi tooma kuna kõik ette kirjutatud.
-
Lukku & arhiivi, põhjuseid mitmeid, alustades sellest, et meeskonna liikme kohustus ei ole ehitamine ja lõpetades sellest, et teil puudub huvi ja teid pole mitmeid päevi serveris nähtud.