Warp X&P
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Maku04
Warpi nimetus: X&P
Server, kuhu warpi soovitakse: Survival
Mis on warpis huvitavat: XP farm, pood. (warp XP on tihti inimesi täis, võib tekkida probleem XP kogumisega. Seetõttu ehitasin uue XP farmi, milles on ka pood).
Soovitud ikoon warpile, mida näeb /warp käsklusega: Experience Bottle
Pildid (vähemalt 3):
Koordinaadid (täpne plokk, kuhu warp pannakse): 7115, 68, 3657. -
Minu arvates kuidagi tühi ja liiga ühte tooni
-
Jah natuke tühi täiusta.
-
Täiustatud versiooni pildid:
Tulevikus on plaan ehitada poele teine korrus.
-
Vb on asi minus kuid ma ei nimetaks siltide panekut ja osa põranda vahetamist tumedamaks eriliseks uuenduseks, seega mina seda warpi ei poolda.
-
Warp ei ole tehtud, et oleks lõbus niisama vaadata mingit seina või silti. Warp on tehtud selle eesmärgiga, et inimestel oleks võimalus xpd koguda kui /warp XP on kasutusel.
-
@maku04 aga peale warp xp on veel paar xpfarmi, kuhu saaks minna. Hetkel on xpfarme niigi palju - arvan, et xpfarmi jaoks warpi saamiseks tuleb hetkel palju rohkem vaeva näha.
-
Meil käib tihti siin inimesi... Inimestel on siia tehtud /sethome, et nad siin käia saaksid.
-
Minu meelest oleks see kasulik warp. Kui olen teistes xp warpides käinud, on olnud seal rahvast, see segab xp kogumist, välimuselt on ka ilus. Peale xpfarmi on seal ka ju pood, olen poolt.
-
Endiselt ei saa aru miks valite te warpe warpi välimuse pärast? Formaadis on kirjas, lihtsalt et see ei näeks kerge mullamägi välja ning on vaadatav silmale, Rohkem imo loeb nagu, kui palju xp'd sa sealt ise saad, miks peaks just selle warpi tegema, kui näiteks mõne teise venna oma ning mida teeb see warp nii, et seal oleks ka pointi minna.
-
@BoPeep Aitäh! Ma täiesti nõus sinuga.
-
Mina nõustun selle warpi lisamisega.
-
@bopeep Kui serveris on juba 5 või 6 xpfarmi - suuremal osal edukamatest mängijatest on oma privaatne xpfarm - siis tuleb hakata warpi saamiseks vaeva nägema. Kõige lihtsam on luua silmale meeldiv keskkond.
@razor Ja miks sa arvad, et kui see avalikuks tehakse saad sa seal 24/7 üksinda xp'd koguda? Päris suur võimalus, et ka seal on keegi ees kui soovid xp'd koguma minna.
@Maku04 Mis on selles warpis nii erilist, et peaksime ikkagi lisama? Sest nagu ma mainisin, oled sa toonud põhjusteks ainult selle, et warp XP on pidevalt inimesi täis.. Ometigi on peale selle veel xpfarmide warpe.
-
Olen märganud, et xp farmid peale /warp xp ei ole piisavalt effektiivsed, et inimesed neid kasutaksid. Minu farmis seda probleemi ei teki. Sammuti on farmi kõrval pood, kus saab müüa/osta xp-ga seotuid tooteid.
-
@maku04 mdea, käisin just sinu farmi efektiivsust võrdlemas teistega - kõik peale warp Rimi toimivad umbkaudselt sama efektiivselt, ning Rimi on esmakätt ikkagi pood.
-
Mu farmis on sammuti pood, mida ma järjest arendan. Effektiivsus peaks mul väga hea olema kuna mul umbes spawnerit ja rohkem ei lase panna chunk limit tõttu.
-
Ilmselgelt see warp oleks kasulik ja ei teeks halba kui inimesed küsivad, et kas võivad sethome sinna panna...
-
@Uqu Mida mõtled vaeva nägemise all? Mida saaksin teha paremaks kui farmi efektiivsus on juba üks serverite parimatest ja välimus on enam-vähem? (Külastajad kiidavad välimust). Eelnevalt olen ka maininud, et juurde on ehitatud ka pood, mida järjest arendan.
-
@maku04 my guy warp xps 50 spawnerit
-
@RDIN999 my guy, kus võtad, et mul 50 pole?