zerocolas valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:zerocolas
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):zerocolas#6720
Vanus (vähemalt 13):13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):olen olnud kahes serveris moderator. Olin mõlemas kokku kuskil 4 kuud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):lihtsalt uudistamine ja ehitamine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Ei leia, et midagi oleks halvasti
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed:olen tihti aktiivne ja oskan commande enamasti hästi. Negatiivne: vahest olen afk ja ebaaktiivne paar päeva
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Olen saanud
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Olen saanud tpakilli eest, aga see oli mitu aastat tagasi ja ei teadnud reegleid .Siis on olnud 1 /msg reeglite rikkumine, kirjutasin liiga palju korda sama texti (6 korda)
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Olen suht aktiivne enamasti vabasel päevadel 4-8h ja kooli päevadel 2-5h -
Olen kahjuks vastu, kuigi need karistused on ammused said alles hiljuti warni kirjakasti reeglite rikkumise eest ning minu arvates avaldus veidi liiga lühike.
-
Poolt!
-
Vastu. Avaldus lühikesevõitu, Maraxx ütles ka ühe põhjuse ning see võib ka olla, et kasutab msg kasti minuga rääkimiseks kuigi tavaliselt msgetakse ikka põhjusega mulle. (See viimane häirib vb ainult mind)
-
Poolt
-
ei
-
Meeskonna otsusel ei sobi hetkel meeskonda L&A