StellaTV abistajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: StellaTV.
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): karvapall Stellz#4105
Vanus (vähemalt 13): 13.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kandideerisin Kännuka meeskonda Aprilli alguses ja lahkusin umbes Juuni keskel. (korrahoidja/valvur - abistaja).
Oskan teha abistaja ja valvuri tööd. (Proti panemine ja karistamine kui keegi on rikkunud reeglit.)
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamuselt mängin op- ja tavalises survis ja hoian nende chattidel silma peal kui teisi meeskonna liikmeid pole, sest veteranidel on valvuri õigused, ehk saan muteda, kickida ja warnida kui vaja on.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel olen märganud ainult, et palju meeskonna liikmeid on ebaaktiivsed. Mitte kõik, aga enamus. Olen peamiselt ainult nelja/viite meeskonna liiget serveris terve nädala jooksul näinud. (Ei näita näpuga kellegi peale, lihtsalt olen märganud.)
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
+- Aitan alati kui keegi küsib abi ja kui ma aidata ei saa, siis kutsun näiteks kellegi kõrgema rankiga meeskonnast, kes saaks mängija murega tegeleda.
- Oskan hoida külma närvi ja igas olukorras vastavalt käituda.
- Hea kirjaoskus.
-
- Vahepeal võin olla lapsik, aga praegu olen lapsikust tihedamini suutnud ära hoida.
- Sarkastiline. Selle panin halva omaduse alla, sest tavaliselt inimesed ei saa sarkasmist aru ja, siis sellest tekib tüli või draama.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Venitasin ühte sõna kui tervitasin sõpra. (See oli siis kui ma olin alles Kännukaga liitunud ja polnud reeglitega tutvunud ja ei teadnud kuidas käituda tuleb)
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen Kännukas mänginud 2018. aasta Detsembrist. Vahepeal on tekkinud pause kus mängimis motivatsioon on kadunud, aga viimasel ajal olen olnud rohkem aktiivsem ja serveris igapäevaselt üle 4 tunni mänginud.
Praegu olen ka veteran ja on võimalus kandideerida abistajaks, seega sellepärast kandideerin abistaja kohale.
-
ok, poolt
-
Poolt. OP survival vajab hädasti meeskonna liikmeid!
-
Poolt!
-
Poolt
-
Pole serveris eriti näinud. Idk.
-
Yum, poolt
-
Poolt! Kogemust on ja ise ka tore inimene.
-
vastu, ei sobi
-
Poolt!
-
Poolt!
-
@16115
Põhjendust miks ei sobi? -
Võtan su sõnu kuulda ja annan poolthääle.
-
@16115 ütles StellaTV abistajaks:
vastu, ei sobi
-
@StellaTV kustuta oma kasutaja ära
-
vastu, 16115 on ka vastu
-
Pole vaja neid kes midagi ei teegi terve aja
Nii et olen Vastu -
@TheDavidEst
Ok, ma hetkel segaduses, mida selle "midagi ei teegi terve aja" all mõeldud on? :'D -
Ta ei tirinud mu kõrt välja et turtleid päästa, poolt.
-
mdea vastu, põhjuseks toon selle, et kõik veteranid on hakkanud kandideerima tagasi ja enne veteraniks saamist lahkusid nad mõttega "Mida ma siin meeskonnas olen kui midagi ei muutu?" - minu arvamus ja minu silmis paistab see nii.