Msi4You Valvuriks
-
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Msi4You
-
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Msi#0580
-
Vanus (vähemalt 13): 30
-
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Enda arvates kogemusi on, et saaksin hakkama meeskonnatööga. Olen olnud erinevatel auastmetel ja seega ka commanditega probleeme pole.
-
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine, karakteri arendamine, teiste mängijatega suhtlemine, abistamine.
-
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Serveriga seoses konkreetselt ei tundu midagi valesti.
-
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Suudan säilitada külma närvi. Leida lahendusi erinevates olukordades serverisiseselt. Negatiivse poole pealt ei oska väga midagi välja tuua, seega lisan siis selle, et mind väga häirib ebavõrdsus serveris/meeskonnas, et selle nägemisel olen valmis kasvõi koheselt lahkuma, oleneb muidugi olukorrast või kui tõsine asi on.
-
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei ole -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuna käin tööl ja ka muid tegemisi, siis tööpäevadel [E-R] pole väga palju aega serveris olla. Aga umbes paar tundi päevas ikka. Nädalavahetusel/pühadel rohkem, kui muid toimetusi parasjagu pole.
-
-
Siin ei saa küll vastu olla, POOLT.
-
Poolt
Said oma tööga varasemaltki hästi hakkama.
Oled sõbralik ja abivalmis. -
1000% poolt!
-
sõprus lõpetatud nvidia-ga
msi on mu uus lagrits
poolt -
Poolt.
-
Mdea päeva teeb selline kiri kohe foorumis rõõmsamaks. POOLT
-
Poolt, miks mitte abistajaks?
-
POOLT
-
POOLT
-
Pooolt
#TrikimeesMsiTagasiMeeskonda -
Poolt
-
Vastu
-
See postitus on kustutatud! -
Vastu, pole sind pikalt mcs näinud.
-
-
@nupzik on keegi olemas kellele sa poolt hääle ka annaks ?
-
@estlike ütles Msi4You Valvuriks:
i mean ta võib prg olla aga teda pole nagu aktiivselt päris pikalt näinud
-
Poolt. Tänu veterani rankile saad kandideerida ka otse abistajaks.
-
poolt