Kandideerimine - Viki
-
Palun ole hea ja võta 5 minutid et minu avaldust vaadata Aitäh
Teie mängusisene kasutajanimi: Viki
Discord: KapsaUss#5489
Vanus (vähemalt 15!): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen varasemalt olnud Eesti serveris meeskonnas/juhtkonnas sain oma tööga väga hästi hakkama.
Järgmised serveris kus ma olin: EestiMC ja Pelar on ka veel serverid kus olen olnud aga kuna neist on pea juba 2-3 aastad möödas siis suht ,raske neid meenutada.Mul on vajalikud commandid peas , kuid arenemis ruumi veel on , loodan et nendega raskusi ei tule.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Pealmiselt mängin skypvp või siis survival. Üritan võimalikult palju olla serveris ja vahest igas serveris natukene pelada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu silmis on kännukas tegelikult väga kaugele arenenud oma oskustes juures , kuid mis võiks olla tihedamini mingid üritused.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne:
Ma suudan hoida külmanärvi.
Proovin olla eeskujulik ja aidata inimesi võimalikult palju.
Õpin kiirelt oma vigadest.
Suudan oma aktiivsust hoida üleval.
Negatiivne.
Vahest võib tekkida minu teksti kirjavigu.
Võin vahest liiga palju uurida , mis ei puudu minuse.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olen saanud 1 hoiatuse ja põhjus oli "ebasobiv sõnavara" siiralt kahetsen , et midagi ebasobivat ütlesin.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen suhteliselt rõõmus ja positiivne vaatan alati hea nurka alt. Kui kellegil läheb halvasti siis proovin lohutada või siis midagi vahvat temaga teha. Olen aktiivne saan olla päevas oma 5h arvutis , kindlalt ja oma aega siia pühendada.
Aitäh kui suutsid avalduse otsast lõpuni lugeda. Kui sinu vastus on negatiivne siis palun põhjenda miks Aitäh
-
Poolt
-
Vastu, avalduses on paar kirjaviga ning isiklikult pole sa mulle serveris silma jäänud.
-
@maraxx Aitäh sinu tagaside eest. Ma eeldan et sa mängid rohkem Skypvps kui mina mina enamasti pelan kõige rohkem survival. Oskad öelda ka kus kirjaviga?
-
silmadel oli valus neid kirjavigu lugeda vastu
-
Vastu.
Usun, et käitumisega on liialt probleeme. -
@viki On koma vigu, nt aga ette käib alati koma, kuid need pole nii suured vead, külmanärvi on kokku kirjutatud ja "Peamiselt mängin skypvp või siis survival" on vales vormis, kuid see ei sega avalduse lugemist.
Parimat soovides
Maraxx -
Vastu
Sa ei ole mulle just heaga silma jäänud, alles oli probleem kus olid vägagi ülbe ja kuri kaasmängijaga.
Avalduses on mitmeid kirjavigu. -
-
Hommik, Vastu.
-
@viki
See ei oleks meeskonnaliikmele sobilik käitumine. -
@kooqa Hmm .Muidugi inimsed teevad ikkagi vigu aga ja.
-
Vastu
-
@scoobydudu Põhjus?
-
Kahjuks olen vastu. Põhjused eelnevalt välja toodud.
-
Arvan, et Te ei ole valmis selleks tööks. Vastu.
-
@viki Ei näe kuidas mina siia hetkel puutun, pigem nõustu sellega et su keeleoskus longab üle künga ja paranda seda.
-
Avaldus lukku isiku käitumise pärast serveris.