Triinuliinu123 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Triinuliinu123
Discord: Triinu#5439
Vanus (vähemalt 15!): 17Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Pole varem üheski serveris meeskonnas olnud, kuid üleüldiselt tiimitööga on mul siiani hästi läinud.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Põhiliselt tegelen survivalis ning kui custom biome survival veel lahti oli, siis olin ka palju seal. Ehitan maju/farme/muid ehitisi ning suhtlen/aitan teisi mängijaid nii palju kui oskan.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Viimasel ajal pole midagi suurt silma jäänud, mis mängimist häiriks või takistaks. Olen ka tähele pannud, et enamus probleemid, mis tekivad saavad ka kiirelt lahendatud.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
- Keerulistestes situatsioonides suudan enne mõelda, kui midagi ütlen või reageerin.
- Suudan kiirelt õppida ja kohaneda uute oludega.
- Olen abivalmis ning suudan jääda viisakaks/positiivseks ning kõigi heaolu on mulle tähtis.
Negatiivsed:
- Varasemast serveri-meeskonnatöö puudumisest tulenevalt võib mul commandide teadlikusest jääda veidi vajaka, kuid nagu eelnevalt mainitud, olen kiire õppija.
- Tihtilugu ei pruugi aru saada kui keegi teeb nalja või ütleb midagi sarkasmiga ning võtan öeldut tõsiselt.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Enamasti ma veedangi oma vabaaega Kännukas mängides, kuid aktiivsus võib ajast olenevalt palju kõikuda. Näiteks mõnikord mängingi hommikust õhtuni ning tuleb ka ette kordi, kui mõned öötunnidki Kännukas veedan, kuid esineb ka päevi mil arvuti taha ei jõuagi. Tihti jälgin ka Kännuka discordis, mis erinevates kanalites toimub. Kuna käin veel koolis, siis võib uuel kooliaastal mu aktiivsus serveris väheneda.Kõike head,
Triinu -
Poolt!
Oled sõbralik, tore ja vägagi abivalmis! -
Mdea Chatis aktiivne väga pole või vähemalt mina pole näinud.
-
Poolt!
Väga sõbralik ja arvan, et saab meeskonnas hakkama! -
Mis seal ikka. Poolt!
-
Kena avaldus. Poolt!
-
triinu annaks jussi asemel kindlasti ampsu. poolt
-
Käsklustega seosnevate küsimustega saad alati teistelt meeskonnaliikmetelt abi nii et pole siin midagi muud , kui Poolt olla.
(
-
poolt
-
Poolt!
Oled abivalmis ning aktiivne! -
kes oled
-
Sõbralik ja aktiivne.
Poolt! -
Mis tegur pani teid kandideerima? Kas niisama uudishimu või oli tegu millegi muuga?
-
Tegureid oli mitu, mis ajendasid kandideerima. Esimese mõttekübeme pani mulle pähe üks serveri moderaator, kes küsis kas mul ei oleks huvi ning sealt edasi hakkasingi rohkem mõtlema selle peale. Kindlasti andis oma lükke ka veel uudishimu meeskonnatöö vastu ning rohkem süvitsi tegeleda mängus.
-
Mängija on serveris aktiivne ja tundub, et motivatsiooni on. Poolt.
-
Lisatud, lukku.