Reservaat valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Reservaat.
Discord: Reservaat#8524
Vanus (vähemalt 15!): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ma pole olnud üheski serveris Meeskonnas, ja ma oskan panna inimestele protti. Ma olen serverites väga hea abiline olen andnud inimestele asju mida nad tahavad.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mulle väga meeldib teha serveris farme, ehitada maju. Ja mulle väga meeldib teha raha et osta asju.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu meelest ei ole vaja Kännukas enam midagi, ja lisada ei ole vaja samuti midagi, minu arust Kännukas on alati hea olnud ja pakub huvi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Olen olnud aktiivne.
Aitan inimesi.
Vahepeal ei ole aktiivne.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ma ei ole kunagi Kännuka serveris karistada ja banni saanud, ja ma pole Kännukas kunagi ropendanud.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Reservaat.
-
Poolt
-
Viisakas noormees, pole kordagi ropendanud Poolt!
-
oled olnud aktiivne aga vahepeal ei ole aktiivne okei
pole sind kunagi nainud vastu
-
@ryxor Ma olen sees olnud aga sind ma samuti pole näinud.
-
reket vibes
-
Kandideerimisnõuetes on kirjas et eelnev mänguaega peab olema vähemalt 1 nädal. Serveriga liitusite esmakordselt augusti algul. Soovitan teil pigem oodata kandideerimisega ning nädal-2 pärast uuesti proovida.
-
poolt reket semu
-
@mcronalds ta oskab hästi laulda
-
Enam ei kirjuta keegi?
-
Poolt
-
Tänan sind kaerahelves
-
Mainisid meeskonnatöö puhul kogemusteks ja oskusteks, et oled andnud mängijatele asju mida nad tahavad. Meeskonnaliikme töö pole mängijatele asjade andmine, aitamine ja annetamine on erinevad asjad. Sul on ka lisamata üks negatiivne külg. Lisainfo on täiesti puudu? Lisaks oled sa meeskonnaliikmetele ka oma avaldust reklaaminud, vähegi kannatust võiks olla. Vastu.
-
Poolt!
-
Poolt
-
Vastu
-
vastu
-
vastu, pole isegi reegleid läbi lugenud lol
-
kirjutab veel keegi :)?