Kandideerimine - M4rxxx
-
Teie mängusisene kasutajanimi: M4rxxx
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): M4rxxx#7938
Vanus (vähemalt 13): Olen 16. aastaneKogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Omandatud varasem kogemustepagas, nimelt olin 2016 või 2017 Kännuka serveri meeskonnas Moderaator auaste (vananimega BlackWard), vajalikud käsklused on selgeks tehtud ja oskan samuti ka mängijatele panna protecti ehk ala kaitset.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamiselt viibin factions serveris, kaevandan, arendan end tugevamaks, ehitan baasi ja enamus ajalt leian end xpfarmist.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Justkui vigu ei oska välja tuua aga pisiasju millega tegeletakse on kindlasti igal serveril, lisaks pidev reeglite rikkumine factionsis mille tõttu langetasin otsuse kandideerida.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed - sõbralik, abivalmis ja aktiivne
Negatiivsed - leebe mängijate suhtes (annab parandada), vahepeal ununen end mingisse tegevusse ja chati jälgimine võib haihtuda.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlasti olen aga kindlasti mitte viimaste kuude jooksul.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Põhjuseid olnud erinevaid, kui keegi ei teeks vigu siis me ei õpiks.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen igapäevaselt serveris olemas, nädala sees võib see sees oldud tundide arv väiksem kui nädalavahetusel aga enamjaolt olen aktiivne igapäevaselt..
E-N 2-4 tundi
R-P 4-7 tundiKena nädalavahetust.
Head lugemist! -
EI saa midagi halba öelda hetkel, poolt.
-
@xSAMURAIx Tänud!
-
Poolt!
-
@Matu69 aitäh positiivse hääle eest.
-
Poolt. Olen näinud sind ka serveris.
-
@ennulustrumm Tänud, mina olen ka teid kohanud.
-
Väga tore tüüp, Poolt!
-
@Primka Aitäh!
-
Poolt huh
-
@Primka Aitäh!
-
poolt
-
vastu
-
Ou ää. Kuuled vä!? Ma ju ka olen poolt!
-
@HolyPoison Aitäh jah!
-
See karistuse koht on imo natuke vale, mäletan kuidas ropendasid factionis mingi nädal or 2 back ja said mute xxxSamurailt.
-
Võib lukustada kuna mulle selgitati ära miks ma ei saa meeskonda ja saan sellest aru.
-
Oli vist tõesti nii, juba unustasin.
-
Kandideerija enda sõnul võib lukustada.
Lukku.