Reenuuu valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Reenuuu
Discord:
Reenuuu #7729
Vanus (vähemalt 15!):
Olen 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul:
Mul puudub varasem meeskonnatöö kogemus serverites kuid olen kiire ja ambitsioonikas õppija. Kännukas on esimene server kuhu olen nõus oma aja panustama, sest näen selles potentsiaali.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris:
Minu põhiline tegevus serveris on enamasti Survivalis ringi jooksmine, ehitamine, teiste aitamine (asjade andmine, ehitamine, kogumine) ning ka teiste aladel afk'imine. Olen aktiivne kirjakastis lobiseja.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti:
Ainuke asi mis minu arvates halb on on see, et kirjakasti reostatakse. Mängijad ei pea kinni reeglitest ning teevad/ütlevad mis tahavad. Serveris võiks olla mingisugune automaatne kontroll mõne boti vms poolt. Reaalsuses peaks piisama ka sellest, kui meeskonnaliikmed veidi konkreetsemad ja valvsamad oleks.
Positiivsed & negatiivsed küljed
Positiivsed:
- Olen järjekindel
- Olen hea suhtleja ning vajadusel ka kuulaja
- Olen rahulik, ei solvu kiiresti
- Sõbralik ja abivalmis
Negatiivsed:
- Otsekohene ja konkreetne, vahest isegi liiast
- Sõltun inimestest enda ümber
- Perfektsionist, mulle ei meeldi kui asjad jäävad lohakile/pooleli
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ma ei ole kunagi Kännuka serveris karistada saanud.
Lisainfo: Olen igapäevaselt online, vähemasti 2-3h, vahest isegi 4-5h. Vahest harva võib juhtuda nii, et ei ole kuna käin koolis ja trennides ning lihtsalt ei jaksa mängu ronida sest olen neist kurnatud. Kuna mental health hetkel mul kannatab siis võib ette tulla ka selliseid päevi kus ma pole üldse online.
-
Poolt, edu sulle
-
poolt
-
Poolt, on vahest kuri.
-
- Sa väidad, et sõltud inimestest enda ümber.
Millisel viisil käitud inimestega, kes käituvad halvasti sinuga? Kuidas käitud siis, kui oled meeskonna liige? - Milline potentsiaali suund on Kännukal? Üldine kommuun, mänguserveritega, või millegi muuga? Kuidas saad sina potentsiaali tõsta, kui saad meeskonda?
- Tõid välja, et põhiline tegevus on teiste aladel afk'imine, siit tekib küsimus - mitu % või tundi on kogu ingame ajast AFK oldud?
Varasemast (eriti discordis) olen näinud, kui Sa teed nalja, on kõik okei, aga keegi Sulle midagi naljaga vastu ütleb, siis sa oled nagu "wtf bro??? how dare u????"
p.s ma ei ütle seda rünnakuga, aga tegele palun mental healthiga, Minecrafti serveri/kommuuni modereerimine ei tee mental healthi paremaks, paljud mängijad on ebaviisakad ja ei suhtu meeskonda/meeskonna liikmetesse auväärsusega. Ma olen kindel, et Su vaimne tervis peaks olema suurem eesmärk, mis korda saada, kui üks Minecrafti serveri chat.
p.p.s mu küsimused polnud ka mõeldud rünnakuna, lihtsalt tekkis lisahuvi, kui juba sellised asjad on välja toodud
Imeilusat tulevikku ja kivi kotti!
kults
- Sa väidad, et sõltud inimestest enda ümber.
-
@kults aitäh sulle et sa reaalselt kõik läbi lugesid ja need punktid välja tõid. Ma ei võta seda rünnakuna vaid just vastupidi. Seletan sulle discis lühidalt ära kõik:)
-
@Reenuuu Tere! Eelistaks, et seletaksid siin ära või kuskil kus meeskond ka seda näeb. Kultsil suht valid pointid. Huvitav oleks vastust kuulda
-
Vastu
-
Vastu
-
Vastu
Ebameeldiv inimene. Südamesse võtta ei tasu, sest see on vaid minu arvamus.
-
Poolt!
-
Vastu
-
See postitus on kustutatud! -
vastu
-
@Reenuuu vastu sama loll kui keeks