kandideerimis formaat (casapr valvuriks)
-
eie mängusisene kasutajanimi: casapr
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):pille Esperanza#4121
Vanus (vähemalt 13): 14a
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): kahjuks ei ole aga tahaks siit seda saada. (kugi on kogemusi ban ja siugeste asjadega
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): mina arvan et ehitamine ning nii sama lõbutsemine ja uudistamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): võiks olla rohkem ränke ja rohkem tiimi ränke.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):negatiivne:
- on vähe ranke.
- palju inimesi kes ropentavad ja rikkuvad reegleid ja keegi pole seal neid korrale kutsumas.
positiivne:
- on see ,et on tore grupp nii öelda
- ning palju toredaid muutusi iga nädal või nii.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: kuna panin liiga palju campfiereid maha ,vabandan aga ausalt ei teadnud ,et see tekitab laggi.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): 3-6h päevas mitte iga päev kuna mul oma üritused ja oma eraelu. -
Vastu, suht lühike avaldus ja neid kirjavigasi on suht palju
-
Esineb kirjavigu ning positiivsete, negatiivsete külgede alla peab olema märgitud enda omadused, mitte see, mis teile serveris ei meeldi.
Serveri muudatuste osas on hoopis teine tühimik teile antud täitmiseks ning nagu võib välja lugeda, et on see tühimik sama, mis eelnevalt mainitud alaga.
Seega olen VASTU. -
Nõustun Horizoniga, kuid lisaks et kui absoluutselt mingit kogemustki pole, siis ei ole väga mõtekas proovida. Mingi väike kogemus võiks ikkagi olla.
-
Ennulustrumm kui sul pole kogemust olnud siis kuidas seda saada kui keegi ei võta sind just sellepärast vastu.
Minu hääl on erapooletu. Olen serveris näinud kuid avaldus on natuke valesti ning esineb kirjavigu. Vastus võib muutuda olenedes olukorrast.
-
@Horizon ütles kandideerimis formaat (casapr valvuriks):
Esineb kirjavigu ning positiivsete, negatiivsete külgede alla peab olema märgitud enda omadused, mitte see, mis teile serveris ei meeldi.
Serveri muudatuste osas on hoopis teine tühimik teile antud täitmiseks ning nagu võib välja lugeda, et on see tühimik sama, mis eelnevalt mainitud alaga.
Seega olen VASTU.Vastu ^
-
- Avdusega pole vaeva nähtud, esineb kirjavigu, puntkidest valesti aru saanud.
- Eeldan, et isik kopeerib teiste avaldusi kuna eelmine avaldus oli ka üsna sarnane ühega.
- Serveris olen märganud, halvaga pole silma jäänud.
- Pole igapäev serveris nagu mainisid.
Hetkel VASTU
@kappart serveris on üle 10ne erineva teenuse mida võimalik endale raha eest soetada. Erinevad SMS rankid, panga kaudu saab tellida paremaid ranke, saab tellida raha, xp, võtmeid ja muud kraami.
-
Ma ei saa hästi aru, mis tähendab vähe ranke? Valik on ju suur.
-
@KarlPro123 ilmselt mõtleb ranke mida võimalik endale päris raha eest soetada, aga minu arvamus see, et liiga palju on ranke kuna iga rankiga saab max 2,3 permissioni juurde, pigem teha 3, 4 ranki mille vahel permid õiglaselt ja mõõdukalt ära jaotatud ja teha permide osas rankide hinnad balanced.
-
@M4rxxx ikka
-
aus ju ei vä.
-
Kirjavead on hullemad kui Stennul, vastu.
-
@kappart sest Liiga palju kirjavigu
Ei ole poolt hoopis Vastu -
Vastu, avaldus on tehtud kiiruga ja ei ole nähtud vaeva.
-
@LifeCycles Vastu. ️
-
Vastu, põhjused on järgnevad:
- eesti keele oskus on suhteliselt negatiivne,
- negatiivsetesse ja positiivsetesse külgedesse võiks kirjutada ikkagi enda, mitte serveri omastavaid külgi.
Edu kandidatuuriga!
-
kahjuks olen vastu.
Isikul tekib raskusi mitmete emakeele tähenduste tegemisel ning sammuti ka rahvas on juba liialt vastu. Näen vaid seda, et see avaldus oleks hea L&A lükata, jääb isikule rohkem enesekindlust ning loodame, et oled tuevikus tublim ja leiad selle mida sa tahaksid teha.Palju edu soovides XDealerX
-
Vastu,
kuna eesti keel peaks selge olema. -
Kandidatuur tagasi lükatud.
Uue katse saad nädala pärast.
Lukku & Arhiivi.