XDealerX kandideerib Valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: XDealerX
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): nightlifer99
Vanus (vähemalt 13): 22.A
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Serveri nimesid ma mainima ei hakka, kuid olen kogenud Arendamist natuke, olen kogenud suuremaid ehitiste ehitamist ehk spawnide loomine ja muud sellised. Olen kogenud protection lisamises, korra hoidmises, hackerite tuvastamises ja ka olen salakaval, oskan kasutada taktikaid mis viivad pahurid mängijad lõksu. See on abiks väga, et saada serveril kord. Olen abiks soovitustega, oskan tuvastada lammutajaid, oskan kasutada kõiki tähtsamaid meeskonna liikmeks nõutavaid käsklusi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Survivali mängimine ja vahepeal käin jälgimas ka teistes serverites. Annan abi niisama juba ilma meeskonnas olekuta, annan nõuandeid ja soovitusi, et inimestel oleks kergem kuskile põõrduda abi saamiseks.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Antud hetkel kui veel pole, siis on spawnerite muutmine katki, sammuti võiks teha nii, et tpa killide tagasi hoidmiseks võiks anda inimesele aega 1 minut ära telemiseks, peale seda aega võiks olla nii, et netheri näiteks teledes saab kakelda inimesega kes on parajasti telenud mängija juurde. Muid soovitusi võib ka välja mõelda, et saada serverit paremaks.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): negatiivsed küljed on, et ma ei suuda pakkuda tööpäevadel sellist aktiivsust nagu oleks vaja, kuna tööpäeva pikkus on 12 tundi päevas. Positiivseteks külgedeks on aga heatahtlik, otsekohene, effektiivne, julge, meeskonna töövõimeline, abivalmis, alati aitan kuskile suunata mängijat ja palju muud, kõike muud näete minust edaspidi.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Vabadel päevadel pelan Umbkaudu 6h päevas. tööpäevadel aga 2-4h Discordis olen koguaeg, kuna kasutan telefoni. Võimalik, et lisan ka minecraft telefoni, siis saan abistada telefonis, kuid väga ei sooviks telefonis tegeleda suuremate meeskonna töödega, kuna seal vähe keeruline ja seda peaks ma tegema tööajal kui ma tööl tööpäevadel olen. -
Avaldusega on nähtud vaeva ning pühendumisega tehtud, kogemusi on ja olen ka serveris näinud tihti. Poolt!
-
Tundub nagu mastermind. Igaljuhul avaldus on põhjalik ning omadused heaks meeskonnaliikmeks on olemas. Mina olen poolt.
-
Ma isiklikult tean isikut, tema usaldusväärsust, kogemusi. Seega minult kahtlemata POOLT hääl!
-
Poolt!
-
@XDealerX avaldus on jama so ei vastu tule jargmisel aastal
-
P001t
-
Poolt I guess
-
Poolt.
-
Poolt, tore isik