Loodan, et sa ikka tead, et abistaja on täiskohaga meeskonna liige, kuid valvurisse arvestatakse rohkem proovi. Oleksid nii tore, et muudaksid pealkirja õigeks.
Palju edu edaspidi!
Loodan, et sa ikka tead, et abistaja on täiskohaga meeskonna liige, kuid valvurisse arvestatakse rohkem proovi. Oleksid nii tore, et muudaksid pealkirja õigeks.
Palju edu edaspidi!
Teie mängusisene kasutajanimi: XDealerX
Discord: XDealerX
Vanus (vähemalt 15!): 24. A.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Endistest kogemustest mis ma meeskonnas olen olnud nii siin kui ka mujal, olen üsna palju kõrvataha pannud. Kuid pole pikalt meeskonnas olnud, aga õnneks pole unustanud tavapäraseid meeskonna kohustusi ning käskluseid mida tuleb igapäevaselt kasutada. Oskuseid saan alati välja ka näidata katseajal.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel mängin suurema aja Skyhub, aga muidu ootan prison serveri, uue survivali välja tulekut ning jätkan ka skyhub mängimist. Aktiivne suhtlemine on ka omapäraselt hea kaasmängijatega siiani.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Siia hetkel väga ei oskakski nii kurta neid, mängu käigus leian siis annan jooksvalt teada soovituste alla.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne
•Ei lase teiste ebameeldival käitumistel end häirida
•Säilitan rahu ja järgin reegleid pilksalt
•Kohuse tundlik ning pean enda sõnades kinni ning täidan oma eesmärke ja käske
•Ei hakka kellegiga vaidlema kui inimene üritab vaidlust tekitada, vaid vaikin või kaldun teemast kõrvale
**Negatiivne
•Suitsetan, ehk aegajalt olen afkis sellel ajal, võib mängijatele vahepeal viivitusest ebameeldiv olla mängijate jaoks.
•Vahel võib juhtuda, et olen pentsaka huumoriga
**
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Päris pikalt tagasi oli kui sain ma viimati karistada.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Täpsemalt ei oska enam sellel teemal rääkida, pole karistused meeles. Loodan samas, et see ei sega, kuna endal ka olnud piinlikke hetki kus nooremana teen asju ja nüüd kannatab. Aga õige on see, et iga viga teeb targemaks
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel mängin väga aktiivselt, aga mingi aja vältel ma lähen ka taas tööle ning pean ka aegajalt lapsega tegelema, siis päevas paar tundi arvutis või rohkem saab ikka oldud.
Mängimis isu kaob üsna kergelt ära kui mingit tegevust pole, siis mõtlesin, et tulen meeskonda, saan omale tegevust juurde ja on mul ka hea meel teisi aidata ning mängu elamus olemas. Ka serveril oleks jälle kergem kui on meeskonnal üks liige juures.
Kuid olen varem kaotanud õigused, siis olen ma neid järginud mis tõttu olen saanud ja ma ka täna enne avaldust vaatasin, et mis asi see oli, miks ma nii teinud olen, aga ei ole meenunud, aga tundub üsna piinlik tegevus mida olen teinud. Nüüd kui olen juba vanusega mõistust kogunud, siis näen, et reeglid on põhimõtted mitte laused ning need on ka meie tööks mida peame täitma mitte ise rikkuma
Discord: XDealerX
Vanus (vähemalt 15!): 24. A.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Endistest kogemustest mis ma meeskonnas olen olnud nii siin kui ka mujal, olen üsna palju kõrvataha pannud. Kuid pole pikalt meeskonnas olnud, aga õnneks pole unustanud tavapäraseid meeskonna kohustusi ning käskluseid mida tuleb igapäevaselt kasutada. Oskuseid saan alati välja ka näidata katseajal.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel mängin suurema aja Skyhub, aga muidu ootan prison serveri, uue survivali välja tulekut ning jätkan ka skyhub mängimist. Aktiivne suhtlemine on ka omapäraselt hea kaasmängijatega siiani.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Siia hetkel väga ei oskakski nii kurta neid, mängu käigus leian siis annan jooksvalt teada soovituste alla.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne
•Ei lase teiste ebameeldival käitumistel end häirida
•Säilitan rahu ja järgin reegleid pilksalt
•Kohuse tundlik ning pean enda sõnades kinni ning täidan oma eesmärke ja käske
•Ei hakka kellegiga vaidlema kui inimene üritab vaidlust tekitada, vaid vaikin või kaldun teemast kõrvale
**Negatiivne
•Suitsetan, ehk aegajalt olen afkis sellel ajal, võib mängijatele vahepeal viivitusest ebameeldiv olla mängijate jaoks.
•Vahel võib juhtuda, et olen pentsaka huumoriga
**
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Päris pikalt tagasi oli kui sain ma viimati karistada.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Täpsemalt ei oska enam sellel teemal rääkida, pole karistused meeles. Loodan samas, et see ei sega, kuna endal ka olnud piinlikke hetki kus nooremana teen asju ja nüüd kannatab. Aga õige on see, et iga viga teeb targemaks
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel mängin väga aktiivselt, aga mingi aja vältel ma lähen ka taas tööle ning pean ka aegajalt lapsega tegelema, siis päevas paar tundi arvutis või rohkem saab ikka oldud.
Mängimis isu kaob üsna kergelt ära kui mingit tegevust pole, siis mõtlesin, et tulen meeskonda, saan omale tegevust juurde ja on mul ka hea meel teisi aidata ning mängu elamus olemas. Ka serveril oleks jälle kergem kui on meeskonnal üks liige juures.
Kuid olen varem kaotanud õigused, siis olen ma neid järginud mis tõttu olen saanud ja ma ka täna enne avaldust vaatasin, et mis asi see oli, miks ma nii teinud olen, aga ei ole meenunud, aga tundub üsna piinlik tegevus mida olen teinud. Nüüd kui olen juba vanusega mõistust kogunud, siis näen, et reeglid on põhimõtted mitte laused ning need on ka meie tööks mida peame täitma mitte ise rikkuma
Sinu nime : XDealerX
Blokeeringu põhjust : Nn tpa kill
Karistaja nime : Maraxx
Miks soovid unbani saada : Soovin unban saada selleks, et kuna mina isikut kelle ma tapsin polnud esiteks minu poolt tapetud, teiseks oli tal võimalus alati lahkuda Ender maailmast. Olin ka ette öelnud, et Dragon on minu, mille tõttu peaksid oskama arvestada tagajärgi. Kuna nad ei lahkunud, varastasid minu taga asju, siis loomulikult tapan, kui aru ei saa. Andsin isikule muidugi mõne stacki ender pearle tagasi, aga Maraxx leiab, et see on vale minu tehtud, kuid kui inimesel on kuskil 5 minutit antud aega lahkuda, mitte varastada jne, siis ei saa olla kuidagi mina selles süüdi, vaid on isik ise süüdi, et ta nii tegi. Loomulikult ei saa ka teda karistada, kuna mapist saadud asjad ei ole kuidagi inimese otsene vargus ega röövimine, vaid ongi see, et valid ise, kui varastad, siis võid ka ohtu end panna. Võtsin ise ainult 2 tpa vastu, aga tean, et isik kelle tapsin võttis vastu üldse teine isik.
Lisa info võib ka küsida kui soovite.
Keel tegi vahepeal 360 ära, aga muidu poolt.
Vastu. Isik lunib mängusiseselt poolt hääli.
Avaldus võiks L&A minna. Selline taktika pole kindlasti lubatud.
Palju edu edaspidi!
kahjuks olen vastu.
Isikul tekib raskusi mitmete emakeele tähenduste tegemisel ning sammuti ka rahvas on juba liialt vastu. Näen vaid seda, et see avaldus oleks hea L&A lükata, jääb isikule rohkem enesekindlust ning loodame, et oled tuevikus tublim ja leiad selle mida sa tahaksid teha.
Palju edu soovides XDealerX
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): nightlifer99
Vanus (vähemalt 13): 22.A
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Serveri nimesid ma mainima ei hakka, kuid olen kogenud Arendamist natuke, olen kogenud suuremaid ehitiste ehitamist ehk spawnide loomine ja muud sellised. Olen kogenud protection lisamises, korra hoidmises, hackerite tuvastamises ja ka olen salakaval, oskan kasutada taktikaid mis viivad pahurid mängijad lõksu. See on abiks väga, et saada serveril kord. Olen abiks soovitustega, oskan tuvastada lammutajaid, oskan kasutada kõiki tähtsamaid meeskonna liikmeks nõutavaid käsklusi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Survivali mängimine ja vahepeal käin jälgimas ka teistes serverites. Annan abi niisama juba ilma meeskonnas olekuta, annan nõuandeid ja soovitusi, et inimestel oleks kergem kuskile põõrduda abi saamiseks.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Antud hetkel kui veel pole, siis on spawnerite muutmine katki, sammuti võiks teha nii, et tpa killide tagasi hoidmiseks võiks anda inimesele aega 1 minut ära telemiseks, peale seda aega võiks olla nii, et netheri näiteks teledes saab kakelda inimesega kes on parajasti telenud mängija juurde. Muid soovitusi võib ka välja mõelda, et saada serverit paremaks.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): negatiivsed küljed on, et ma ei suuda pakkuda tööpäevadel sellist aktiivsust nagu oleks vaja, kuna tööpäeva pikkus on 12 tundi päevas. Positiivseteks külgedeks on aga heatahtlik, otsekohene, effektiivne, julge, meeskonna töövõimeline, abivalmis, alati aitan kuskile suunata mängijat ja palju muud, kõike muud näete minust edaspidi.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Vabadel päevadel pelan Umbkaudu 6h päevas. tööpäevadel aga 2-4h Discordis olen koguaeg, kuna kasutan telefoni. Võimalik, et lisan ka minecraft telefoni, siis saan abistada telefonis, kuid väga ei sooviks telefonis tegeleda suuremate meeskonna töödega, kuna seal vähe keeruline ja seda peaks ma tegema tööajal kui ma tööl tööpäevadel olen.