V2gaP6nev valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: V2gaP6nev
Kontakt: V2gaP6nev#5494
Vanus: 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Ma olen olnud ühes serveris ehitaja, muu kogemus mul puudub. Ma tean valvurile omaseid commande, kuid kui on vaja midagi uut selgeks õppida, siis saab see üsna kiiresti selgeks. Kännuka meeskonnas tahaksin saada uusi kogemusi ja oskusi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris: Tavaliselt mängin ma survivali, kuid vahest vaatan ka teistesse serveritesse. Mulle meeldib serveris inimestega suhelda ja vajadusel neid ka aidata, hoian ka chatil pinksalt silma peal, et keegi reegleid ei rikuks, peale selle ehitan, teenin raha ja avastan maailma.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti: Kõik on enam-vähem okei, kuid vahest esineb lagi.
Positiivsed & negatiivsed küljed
Positiivsed: Ma olen jutukas, abivalmis ja suudan hoida külma närvi.
Negatiivsed: Ma ei pruugi vahest olla just kõige "soojem" inimene ning vahest kasutan ka slängi nt: siis=ss, lihtsalt=lic jne.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah olen (4 mutet ja 1 kick). Kuid olen vigadest õppinud ja ennast nende tõttu muutnud.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Selle pärast, et olen kasutanud mitte sobivat kõnepruuki.Lisainfo: Saan üldiselt mängijatega hästi läbi, kuid on ka mängijaid kellega ma väga hästi läbi ei saa. Viimasel ajal pole mul väga isu olnud minecrafti mängida, kuid nüüd olen ma taas mängima hakanud. Kooli päevadel olen ma sees tavaliselt kella kahest kuni kella üheteistkümneni, nädalavahetustel saan ma sees olla kella üheksast hommikul kuni kaheni öösel. Discordist saab minuga tavaliselt kontakti iga kell.
-
Mingi päev sattusin peale vestlusele, kus tahtsid oma autaset maha müüa. Vestluses rääkisid ka, et oled selle serveriga lõpetanud. Miks sa siis kandideerid praegu?
-
Kuna otsustasin tagasi tulla.
-
ühel päeval mõelda, aa ma müün auastme maha ja lahkun ja järgmine päev tuled tagasi ja esitad avalduse sooviga saada meeskonda?
Nii see päris ei käi, kogemused ka puuduvad ja eelnevalt 5 korda saanud karistada millest 4 mutet, ilmselgelt ei kasuta sa sobivat kõnepruuki mis oleks vastavalt meeskonnaliikmele kohane.Pigem ei, vastu.
-
@Hwunz kus kohast siis kogemus saadakse?
-
@V2gaP6nev | kogemust saab õppides, materjali tohutus kogustes internetis seega sooviksin uurida, olemas google kes sinu küsimustele vastab..
Karistamiseks kasutatakse Litebans Kännukas, ala lisamiseks we, wg -
Hwunz, kui ma nüüd ei eksi siis kogemusi ei pea olema kandideerimiseks. See võibolla on muutunud nüüd, aga ma küll ühtegi commandi ei teadnud, kui kandideerisid.
-
Poolt, kuna ei virise
-
Kerge küsimus: "Ma ei pruugi vahest olla just kõige "soojem" inimene", mis see tähendama peaks?
-
@Kipto Vahest ei ole tuju rääkida, mille peale tulevad tuimad vastused .
-
Vajalik on eesti keele oskus ning hea suhtlemisoskus, Kui sa pole nendel alal kogenud, siis sind ei saa võtta. Muu võib juba meeskonnaliikme töö olla, kes aitab ja nõustab.
-
Poolt, sõbralik
-
@KarlPro123
Inimesele võib anda võimalus vb teda ei ole väga motiveeriv.
Aga võibolla meeskonnas olemine motiveerib tema kirjaoskust muuda.Mina hetkel ütlen erapooletu
-
Ehei nii küll asi ei käi, ega me sellisel tingimusel küll inimesi siia ei võta.
-
@KarlPro123 Eesti keelega mul nüüd küll probleeme ei ole.
-
@V2gaP6nev Sa ei saa paugu pealt öelda voah enam mul eesti keelega probleeme ei ole seda peab vaatama ca 1-2 nädalat ja ss hinnagu tegema
-
@DarkCraft122 Küsi ükskõik kellelt serverist kes mind teab kas ma räägin sujuvalt eesti keelt.
-
@DarkCraft122 Sõna "nüüd" seal lauses ei tähendanud, et mul oleks sellega üldse probleeme olnud.
-
@V2gaP6nev oh kui naljakas tegelane, arvad, et paugu pealt eesti keel selge?.. hehe hea nali.
-
@Hwunz Mul pole eesti keelega juba aastaid probleeme olnud.