BlackSamurai204- valvuriks (proovin viimast korda veel uuesti).
-
Sellise käitumisega sa küll midagi ei saavuta.
-
Oled sa loll, et sa oma isikuandmeid jagad internetis? Eriti veel siin foorumis?
-
kuidas muidu ma laimule lõpu teen`?
-
@BlackSamurai204 sa valetad oma vanust ju, su õigekiri pole korras.
-
@Hwunz Muide õigekiri pole korras muudel põhjustel vanus on õige. Seda näitab ka id kui tahad üle kontrollida pole see selliste andmete põhjal raske.
-
Ja kontrollimise põhjal saad ka teada, et ma eesti kodanik alates 2011 aastast.
-
Kahtlane isinsus.
L&A -
Kahtlane olek on vaataja silmades. Aga mida me siin vaidleme ammu juba kirjas, et teema lukku miks npole lukus?
-
Isikukoodi leakisid nkn nagu peata kana ära kuskil internetis juba siis võid ju meile idkaardist pildi saata v mu saadetud dokumendi digialkirjastada?
Kogemuste põhjal ei eelistata ka kedagi, mis sa arvad et vennad kes pole kunagi meeskonnas olnud ei saagi sinna siis kunagi?
Ma võin juba praegu ära öelda et olen kindlalt enda 17 aastaga rohkem ara saavutanud kui sina 27ga, kuna põhikooli lõputunnistus sul ilmselgelt puudub. -
@zentrics põhikooli lõpu tunnistus olemas aga Saksamaalt, tulin eestisse elama pärast põhikooli ja 3 aastaga omandasin omale eesti kodakontsuse aga eks see ole nii kui mõned kirjavead siis eesti tipp geeniuste silmis pole sellel isikul põhikooli tunnistust.
-
Minu andmete järgi õpetatakse põhikoolis et enda privaatseid andmeid interneti leakida suht dumb
-
@zentrics Õpetatakse aga pigem teen laimule lõpu kui varjan mingeid andmeid.
-
Ja sammuti õpetatakse põhikoolis, et probleemidega tuleb tegeleda ehk muud välja pääsu ma selle probleemiga tegelemisel hetkel ei näinud kui 1 õpetust eirata, et teist õpetust täita.
-
@BlackSamurai204 ütles BlackSamurai204- valvuriks (proovin viimast korda veel uuesti).:
@zentrics Õpetatakse aga pigem teen laimule lõpu kui varjan mingeid andmeid.
Ei ütleks et sellega enda laimule lõpu tegid sest isikukoodi väljamotlemine on täpselt sama lihtne kui vanuse valetamine???
-
ja id-kaardi välja mõtlemine ja oma pildi ja id pildi ühtimine ka sama lihtne?
-
Võid ju mu fb-d ka vaadata kas pildid ikka samad
Sigmar Treumann -
Näiteks mina id-kaarte võltsida ei oska aga kui sina oskad siis edu selle tegevusega sulle.
-
Pole su id kaarti näinud idk
-
Mina võtsin su isikukoodi maha sealt ja WhaaatTheHeck võttis maha id kaardi pildi.
Selliseid asju ei ole üldsegi hea mõte internetis jagada nii. -
Lukku ja arhiivi autori soovil.