J2germeister unban
-
Karistatava nimi: J2germeister
Põhjus miks bani said?: Mul oli hack client aga ma kasutasin sealt ainult Anti Weather, Night Vision ja vahepeal ka Speed mine.
Karistaja nimi: VanaPoiss
Miks soovid unbani saada?: Kuna sain aru, et nendest asjadest ei ole suurt kasu ja tahaksin ikkagi serveris mängida ja kuna varsti skyblock ka lahti siis tahaksin seal kindlasti olla. Ja luban, et ei kasuta enam ka neid cheate. -
Kännukas ei tolereeri isikuid, kes kasutavad abistavaid programme teiste ees eeliste saamiseks. Peaksid seda juba oma venna pealt teadma, kelle karistuste nimekirjas peaks nii mõndagi olema just hackimisega seotud. Kannad karistuse ära ning seejärel saad võimaluse ennast korraliku mängijana tõestada.
-
@Summy aga miks, te ei võiks teha mulle unban? Ja need mida kasutasid ei andnud nii tohutut eelist ju mulle. 1. Anti Weather- Ma saan niikuinii kasutada /pweather clear 2. Speed mine- Mul on pickaxel Haste III niiet pole vahet las kasutan speed mine või haste III pickaxe 3. Night Vision- Küik saavad serveris kasutada /nv. Niiet ma ei näe küll, et mul oleks nii suue eelis olnud.
-
Huvitav kuidas sa siis banni said kui sul nii tähtsusetud programmid peal olid?
-
@Vanapoiss miks tal 2 nädalt banni kui see esimene rikkumine?
-
Abistavad programmid koguaeg 2 nädalat olnud, vahel kuu aega.
-
@KarlPro123 ütles J2germeister unban:
Huvitav kuidas sa siis banni said kui sul nii tähtsusetud programmid peal olid?
Kuna mul kästi kirjutada .legit aga kuna ma ei saanud, sest client oli peal ja siis slp sain bani. Talle lihtsalt öeldi, et ma hackin.
-
Mina näen suurt probleemi factions serveris, esiteks kasutatakse laias laastus abistavaid programme, küll kasutatakse mobide tapmiseks, mänginate jaoks ja xraymiseks, näiteks 2in1 factions kes sai ööga üle 3 miljoni factionsi peale raha kokku ja järsku olid spawnerite kohal otse alla mindud, neid auke ei olnud üks vaid mitukümmend, seega soovitan lisada serverile tugevama anticheati.
E: Lisaks, et Unban võiks saada tellida alles 7. päeva pärast banni, sest ilmselgelt kohe tellides unban ei ole inimene õppinud ning tuleb hackidega taas tagasi, see alati nii, räägin oma kogemustest ja tegemistest.
https://www.upload.ee/files/10980780/20200114_220958.jpg.html -
Miks sa üldse kasutad neid? Nendest pole mingit kasu. Testida ja proovida saad neid ju singleplayeris. See pole enam mingi mäng kui programmid peale lükkad lol. Vastu ja naudi bani
-
”Unban võiks saada tellida alles 7. päeva pärast banni, sest ilmselgelt kohe tellides unban ei ole inimene õppinud“
Sellist süsteemi ei ole võimalik teha. Anti Cheati lisame.
-
@KarlPro123 aga ehk siis teha nii et kui keegi on banni saanud siis unban tellides läheb ban põhjusega peale, või siis tõsta Unban hinda 5€ peale (sobiks see)
-
Mul tekib küsimus. Kuidas seda üldse tõestati, et kasutasid hack clientit?
Night vision on ainult sinu ekraanil. Nii on ka anti weather.
Ise andsin ennast üles meeskonnale? -
@R3ntrak jah ta tunnistas chatis ja üleeile keeldus ekraani jagamisest.
-
@R3ntrak ütles J2germeister unban:
Mul tekib küsimus. Kuidas seda üldse tõestati, et kasutasid hack clientit?
Night vision on ainult sinu ekraanil. Nii on ka anti weather.
Ise andsin ennast üles meeskonnale?VanaPoiss ütles eile, et kirjuta .legit ss ma ütlesin, et vst ei lase ma arvan ma ei hakka proovimagi ja siis lihtsalt tuli ban
-
@J2germeister Ise tunnistasid ilusti üles, et kasutad abistavaid programme seega see ban ei tulnud nii koheselt ju?
-
@Vanapoiss ma ütlesin, et mul ei lase mul vist hackid peal
-
Karistus juba lisatud ja selle vaidlemisega ei saavuta midagi. Isik ise ütles, et hackid peal ning vaget ei ole kas kasutad eelist andvaid või mitte aga siiski kasutasid.
------------------------------
@KarlPro123 xray vastane plugin on peal aga ka sellest saab mööda hiilida kui vaja, rohkem kasutatakse ESP, speed jms mis aitavad sul kiiremini baase leida vms. -
Abistavad programmid, ükskõik mida või kui vähe seal kasutad, jäävad endiselt teiste ees eeliseks ja seega ka reeglite rikkumiseks.
-
Tellis Unban teenuse.
L&A -
@Hwunz MIda sa kloun mind siia tirid? ma sain oma banni ära ja ka juba unbanned. Lõpeta pugemine kuradi jõmpsikas, nagunii sa unmute ei saa (loodetavasti).