Gurikas Valvuriks
-
Tervist. Kuna mulle isiklikult meeldib rohkem essee vormis avaldus ja ma usun, et nii mõnelgi teisel võib olla mugavam avaldust lugeda nii, siis kirjutan ka siia lisaks kohustuslikule vormile ka essee vormis täpselt sama sisuga avalduse. Saate ise valida kumba eelistate lugeda. Tänan Teid ette ja soovin Teile head lugemist!
KOHUSTUSLIK VORM:
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Gurikas
-
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord: Gurikas#8756
-
Vanus (vähemalt 13): Vanuseks 16.
-
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi on palju. Olen olnud meeskonnas mitmetes serverites. Näiteks Impeerium, Crafterz jne. Oskan määrata karistusi ja teha ka kõike muud, mida Valvuril vaja. Meeskonnatöö meeldib mulle väga ja eelistan peaaegu alati teha asju vähemalt kahekesi.
-
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel mängin ainult skyblocki. See ei tähenda, et ma ei ole saadaval teistes serverites. Kui tuleb survivali reset, siis hakkan ka seal mängima rohkem.
-
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Mind isiklikult häirib natukene see, et serveri meeskond on vahest liiga leebe. Kui on näha, et mõni inimene tuleb tahtlikult teisi häirima, siis ei ole mõtet teda karistada 3 korda, vaid panna karistus peale esimest hoiatust.
-
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Ma suudan hoida külma närvi väga hästi. Kui keegi mõnitab või solvab mind, siis ma ei tee seda vastu. Ma saan läbi kõigiga, kes tahavad minuga läbi saada. Mul on keskmisest parem õigekiri. Negatiivsed: Olen vahest eemal ja unustan ennast afki panna, mistõttu ei pruugi olla alati chatis kättesaadav. Kuna ma kirjutan üsna kiiresti, siis tekivad tahest-tahtmata tähevead.
-
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlasti olen.
-
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Täesti ausalt- põhjuseid ei oska nimetada, sest ei mäleta.
-
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuna Kännukas on ainus server kus mängin, siis minu aktiivsus on üsna suur. Koolipäevadel külastan serverit enamasti õhtuti.
ESSEE VORM:
Serveris mängin nimega Gurikas ning Discordi nimeks on Gurikas#8756. Olen 16-aastane. Meeskonnas olemisega on mul kogemusi palju. Olen olnud meeskonnas mitmetes serverites. Näiteks Impeerium, Crafterz jne. Oskan määrata karistusi ja teha ka kõike muud, mida Valvuril vaja. Meeskonnatöö meeldib mulle väga ja eelistan peaaegu alati teha asju vähemalt kahekesi. Kännukas mängides mängin hetkel ainult skyblocki mängumoodi. See ei tähenda, et ma ei ole saadaval teistes serverites. Kui tuleb survivali reset, siis hakkan ka seal mängima rohkem. Kuna Kännukas on minu arvates Eesti kõige proffesionaalsem server, siis ei leia ma peaaegu ühtegi viga. Mis mind natuke häirib on see, et serveri meeskond on vahest liiga leebe. Kui on näha, et mõni inimene tuleb tahtlikult teisi häirima, siis ei ole mõtet teda karistada 3 korda, vaid panna karistus peale esimest hoiatust. Nagu ka igal teisel inimesel, on ka mul negatiivsed küljed ja need on järgmised: olen vahest Minecraftist eemal ja unustan ennast afki panna, mistõttu ei pruugi olla alati chatis kättesaadav. Kuna ma kirjutan üsna kiiresti, siis tekivad tahest-tahtmata tähevead. Negatiivsete külgede kõrval on mul ka positiivsed küljed. Ma suudan hoida külma närvi väga hästi. Kui keegi mõnitab või solvab mind, siis ma ei tee seda vastu. Ma saan läbi kõigiga, kes tahavad minuga läbi saada. Mul on keskmisest parem õigekiri. Varasemalt olen Kännukas karistada saanud kindlasti. Karistuste põhjuseid ma kahjuks ei mäleta. Kuna Kännukas on ainus server kus mängin, siis minu aktiivsus on üsna suur. Koolipäevadel külastan serverit enamasti õhtuti.
-
-
Hetkel jään erapooletuks, vastus võib muutuda.
-
Kõik on kena aga mis Crafterzis juhtus, et sealt ära tulid?
-
Ma lugesin Essee vormi Alati on olnud vabas vormis lihtsam lugeda Mina aga poolt!
-
Poolt
-
@KarlPro123 Kui aus olla, siis ei juhtunud midagi hullu minu mäletamist mööda. Lahkusin ise, sest Minecrafti motivatsioon puudus ja Joosep ei hakanud mängima serveris nii, nagu kokku leppisime. Ütlen ausalt, et võin ka eksida. Kui väga soovite, siis võin serveri omanikelt järele pärida.
-
Kuulsin, et Gurikas jagab teistele asju ära seega ei oska öelda kas niisama või põhjusega
-
@Vanapoiss Sa tahad väita, et nö ostan hääli?
-
@Gurikas Paraku jäi selline mulje jah
-
Poolt. Üleüldiselt suht sõbralik ja muhe tüüp.
-
Poolt.
-
POOLT!
-
@Vanapoiss Palun tooge mulle mõni fakt mis kinnitab, et teen seda. Ütlen täiesti ausalt, et ei ole kordagi proovinud ühtegi häält osta või kuidagi mõjutada. Kui olen asju jaganud, siis puhtast tahtmisest. Usun, et mõtlesite eilset olukorda, kus jagasin kaks stacki emerald blocke. Põhjus lihtne- vaatasin huvi pärast is topi ja märkasin, et Kezpe island on väga väikse vahega neljas koht. Mõtlesin lihtsalt pakkuda boosti, et saaksid soovi korral ennast topis teiseks. VägaPõneval oli võimalus keelduda. Mina leian, et see ei ole kuidagi seotud häälte ostmisega. Mainin ka ära, et VägaPõnev, kui peaksid andma oma häält, siis ära võta arvesse seda, et jagasin teile asju vms. Lähtu mu käitumisest, avaldusest jne.
-
@Gurikas Ei mõelnudki pahaga nagu ennist ütlesin ja oma juttu ära seletasin.
-
Poolt.
-
Asjalik ja lihtne avaldus. Poolt.
-
Muudan enda hääle vastu hääleks
-
Peale pikka mõtlemist olen vastu.
-
Annan ruttu teada, et viimased 2-3 päeva olen olnud üsna ebaaktiivne. Põhjuseks see, et olen jooksnud erinevate arstide vahelt ja vähe viibinud kodus.
-
Kahjuks ei sobi. Teema lukku.