Ma vist ei saa reeglitest aru
-
Nimelt server ei keela ALT kontot (topeltkontot). Ja ka server ei keela afkida, Lubatud on 50 spawnerit, see tähendab, et server on kindlustanud 50 spawneriga alas mitte läägi, mida ka minul ei ole, aga On Abistaja, kes ütleb, et temal läägab. Olen saanud Omanikult AFK kasutajaga kicki (reeglid antud põhjust ei keela - Põhjuseta karistus seega). Olen nüüdseks kaks korda saanud Abistajalt kicki (reeglid antud põhjust ei keela - Põhjuseta karistus seega). Nüüd ma siis palun selgitust saada, et kas ma mingi idioot, kes ei saa aru, mille eest karistatakse? Pikalt afk või afk ei ole keelatud ja Topeltkonto ei ole keelatud. Läägi antud ala minul vähemalt ei tekita ja mul pole mingi tipptaseme arvuti ka.
NB! See ei ole kaebus vaid soovin saada selgust, kas isikud, kes end ära tunnevad siin mõtlevad lampi reegleid oma pähe välja ja karistavad, kas ma neile mingi "pinnuks silmas"? Seljuhul võiksime lahendusele jõuda antud teemas,
-
Oleme ennegi näinud serveris selliseid mängijaid, kellele meeskond ei meeldi ja siis hakkavad otsima asju, millega häirida teisi, leiavad reeglitest augud, millega jamada, et ohh reegel ju ei keela. Mis aga sellega saavutatakse, mitte midagi. Ma võin kasvõi demote selle eest saada, aga niikaua kui olen meeskonnas, proovin ära hoida, et sellised mängijad teisi ei häiriks, sest meeskonna liikme eesmärk on ka hoida sõbralikku õhkkonda serveris ja et mänguelamus ei langeks, sest on kurdetud mitmeid kordi sinu 24/7 afkimise üle, ka tavamängijad on kurtnud. Lag lagiks, on või ei ole, las see olla, aga põhipoint on just sellel afkimisel. Mitmed inimesed mängivad eesmärgiga teistest enam raha teenida serveris, mis selle mõte on, kui üks tüüp afkib 24/7 raha. Sellest tekstist
võid järeldada, et vajadusel tuleb veel kicki. Mina sinuga vaidlema ei hakka, minu poolt kõik. -
@KarlPro123 palun lisa siis reegel, mis keelab üht kui teist.
@Msi4You Ma ei otsi reeglite auke. Hetkel on AFK lihtsalt lubatud ja toon selle endale "mänguelamuseks". Ka mina olen mängija ja seega ära piira minu mänguelamust siis ka. Mina ei ole inimene, kes saab sind keelata kickimisel ja ma ei soovi sulle ka demote või mingil muul moel karistust. Hetkel selle teema pointiks on lahendada see probleem nii, et arusaamatus (reeglite vastaselt karistamine) ära lahendada nii, et ka mina ja kõik teised aru saaksime. Karlil, Summyl (Uqu) ja Timol on õigus ilma teada andmata muuta/lisada reegleid, lihtsalt mina ja sina palume neid koos, et täpsustaks seda reeglit :). Oleks ju super, kui arusaamatused/probleemid laheneksid sõbralikult ja ilma "Vale karistamisega". @Msi4You Plaan ei olegi vaielda sinuga. Serveris võib olla tõesti mängijaid veel, kellele meeskond ei meeldi ja see on täiesti loogiline. Ma ei too siin põhjuseid, sest point teemal on midagi muud.Aitäh, kui hoolite mängijatest ja lahendaks antud teema ilma üleliigse kärata
-
Tõin välja selle, et otsid reegliauke seetõttu, et isegi, kui sa varem afkisid, siis ka mängisid teise kasutajaga, aga nüüd, pärast seda, kui sind eemaldati meeskonnast, 24/7 ainult afkid, mitte midagi muud. Minu mõte polegi vaielda, vaid tõin välja enda seisukohad, miks olen kickinud sellises olukorras. Kui see häiriks ainult mind, siis mis ikka, las olla, aga kui on kaasatud 5-6 tavamängijat, siis enamus loeb. Ja lisasin ka enda vaatenurga selle afkimise mõttest.
-
Ja lihtsalt huvi pärast küsin, mis mänguelamus on 24/7 afkimine? Meil vist on mänguelamusest ja mängimisest erinevad arusaamad.
-
Ehk siis on "häirimise" reegli vastane. Saaksid sa mulle öelda, mis moel see häirib ja Palun too need inimeste nimed (täägides) välja, et saaks nendelt ka teada, miks häirin. Kas seepärast, et mul palju pappi tuleb sealt? Kas seepärast, et mul mängutunnid esikohal püsivad? Kas seepärast, et serveris üks ja sama nimi koguaeg sees? Miks häirib ja või kuidas häirib. Nagu ausalt, mulle jääb see arusaamatuks. Ma ei ole maailmas kõige paremate ajupooltega inimene aga ma oma uhkusest toon välja, et ma ka ei ole loll. Lihtsalt antud reegel on kirjutamata, mille eest ma juba kolm korda olen saanud karistada. Lihtsalt lisage see või Karl las ütleb antud teemas, et see ei ole keelatud ja kui on, siis loodan parimat - reegli lisamist. Siis teavad ka järgmised kas nüüd kohe või kunagi hiljem tulijad.
Minu mänguelamus just sealt tulebki passides, et ma saan teenida lihtsal viisil raha, Olen ise panustanud selle teenimisviisi peale alguses ja nüüd teen kasumit. Töödates või mitte, aga see on minu elamus ja nudin seda. Mind aga häirib, kui hakatakse "valekaristusi" jagama.
-
Proovisin leida foorumi kasutajaid nende nimedega, kes mul meeles on, et häirisid neid, aga kasutajaid pole, kas siis kasutasid nicki või pole foorumisse kasutajaid teinud, aga sellele ka lahendus, palun ole päeval mõnikord aktiivne ja siis kui vastavad inimesed tulevad sisse, saavad öelda nad, mis täpsemalt häirib, mina olen ka nagunii enamuse ajast sees, kuna haiguslehel 3 nädalat. Mulle teatasid nad murega, et sa afkid koguaeg, aga arvan, et neid häiribki rohkem see, et nad näevad vaeva, et raha teenida ja siis üks tüüp lihtsalt afkib raha jaoks. Ja saan aru ka neist, sest paljud mängivad eesmärgiga raha teistest enam teenida ja minuarust võikski olla, et raha teenitakse ikka mängimisega, mitte 24/7 afkimisega, samuti mõjub see oconomyle. Minu poolt kõik siin teemas, tõin välja oma seisukohad ja arvamused tekkinud olukorrast ja kuna nagu näha oli, siis kummagi eesmärk polnud vaidlusesse laskuda, rohkem mul midagi öelda pole. Kui Holypoisonil on midagi veel öelda, siis okei, aga kui ei ole palun anna teada ja siis äkki juhtkonna liige/ administratiivi liige ütleb oma seisukoha, kui soovivad ja panevad teema lukku. Ja las siis nemad otsustavad, kas tuuakse selline reegel või mitte.
-
Vastaksin siis ka oma vaatenurgalt ja kuidas mulle asi tundub.
Antud isik tõi välja probleemi, et tema kohta on kasutatud ebaausaid võtteid mitte millegi rikkumise eest, pean silmas karistusi mis on lisatud mitte millegi eest.
Antud isik väitis, et nägi vaeva selle nimel ja patt oleks seda ju mitte kasutada kui see nii tõhus on. Arvestades mängijaskonna suurust ja, et seda häirib kuni 5 inimest siis pole see ilmselt piisav? Miks häirib ja kuidas, see afkimine pole keelatud ning seda teguviisi võimalik kasutada kõigil siin serverite mängijatel. -
Jääme palun lahendust ootama, @KarlPro123 @EskimoTimo @Summy pange palun reegel ja punkt või selgitage Msi4You-le lahti, kas teeb õigesti või ei
-
Mina arvan et lic ebanormaalne kuna olen ise afkinud tavasurvivalis kontoga 59 spawnerid tolhetkel ja mingi admin lubas ka seda veek et see ple nii hull ja olen saanud 0 korda kicki see mis Holypoisonile tehakse on debiilne. Kui reeglites ple seda ss ilmselgelt on see lubatud või teha eraldi reeglid mis lubatud kuna seda reeglites ple ss saab öelda free kick.
-
Kuigi siia pole veel vastust saanud kõrgema võimu poolelt siis lisaks veel, et miks ei tehta isiku kohta kaebust kui see häirib, kas need ikka on inimesed keda see häirib või tegu kujutlusega.
-
Tänud, kes arvavad, et see pole õige, mis tehakse mulle. Ja ma lisaks varjandi. Hetkel sain Msi4You-lt karistada "pikalt" afk olemise eest. Siis Arendaja võiks ju lisada auto kick süsteemi afkeritele Kui tõesti keegi "sees olija" nii häirib.