3Klaaserid Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Klaaserid
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):On olemas aga pean alla tõmbama kasutajanime võin hiljem anda.
Vanus (vähemalt 13):Tglt olen 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olen mänginud mc-d pea 6 aastat ehk siis olen piisavalt olnud nii tavamängija kui ka mitel korral serveri staffis. Meeskonnatöö on kindlasti ka üks põhitalasid et serverit üleval hoida.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Survivalit mängida ja nautida minecrafti olemasolu.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Teatud vead on aga need ütles isiklikult kas omanikule või arendajale.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivne on see, et olen üsna range reeglite koha pealt ja jälgin neid väga palju ja kindlasti on ka positiive see et olen väga tore ja abivalmis inimene mis kindlasti aitab kaasa. Negatiivseks pooleks tooksin selle, et olen üsna vähe aktiivne kuna on kiire elustiil ja võibolla võib ka seda negatiivseks lugeda, et pole viimased aasta aega saanud väga mc-d mängida ja teatud asjad meelest läinud.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Siiamaani ei ole ja loodan ka, et edaspidi ei saa
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Ütlen ausalt väga aktiivne nüüd ei ole kuna käin nii koolis kui ka tööl aga selle eest olen aktiivne nii palju kui saan ehk siis nädala sees õhtul 9st kuni 12ni kindlasti ja nv kasvõi hommikust õhtuni -
nään mängjad essad korrda
VASTU
-
Positiivsete ja negatiivsete külgede all mõeldakse sind
-
Vastu.
-
Vastu, nõustun zeroga.
-
Kindel vastu, isikul on 14h onlinetime mis on kindlasti liiga vähe.
-
Vastu, põhjused eelnevalt mainitud.
-
@zerocolas Ma ei tea kas nimelt kirjutasid selliste kirjavigadega või ei, aga tõesti pole just pikalt serveris mänginud aga selle eest ongi aeg seda tegema hakata
-
@karu123 My bad tõesti täitsin formi õhtul kui juba veidi väsinum olin
-
Pole kordagi servus näinud.
Vastu! -
Mida klaaser meeskonnas otsib? Vastu
-
Onlinetime näitab kõigest 20h ja 43 minutit. See on kindlasti liiga vähe, et meeskonda kandideerida. Lukku, arhiivi