Warp avaldus
-
Teie mängusisene kasutajanimi:PyroNinja_92
Warpi nimetus:XP/raamatute pood
Server, kuhu warpi soovitakse:Survival
Mis on warpis huvitavat:Selles warpis saab myya oma xpd,osta raamatuid ja varsti lisandub ka koht kus saab myya maavarasid,oma xpd.ja XP on odavam kui teises poes!praegu on poes myya 8 erinevat raamatut!!
Soovitud ikoon warpile, mida näeb /warp käsklusega:Enchanted Book
Pildid (vähemalt 3):
Koordinaadid (täpne plokk, kuhu warp pannakse):-8853 132 -15998 -
Mul on vaja väga raamatuid nii et Poolt ja palun pange se juba se ju ilus,effectivne,vajalik.
-
@zerocolas Survivalis on olemas /warp bookshop. Minu arust pole mõtet seda lisada kuna xpd ma müün ja booke saab ka /warp bookshop. Vastu
-
@Cotixs ütles Warp avaldus:
@zerocolas Survivalis on olemas /warp bookshop. Minu arust pole mõtet seda lisada kuna xpd ma müün ja booke saab ka /warp bookshop. Vastu
Olgem ausad, warp bookshopis väga vähe booke, ei tea, miks selle nimega see warp üldse saadi. Ja miks inimesed annavad hääli warp avaldustes. Hääled warp avaldustes ei otsusta mitte midagi. Otsuse teeb see, kes saab warpi panna(või arutab seda meeskonna/juhtkonnaga).
-
Minu poes on praegu myygis 7 erinevat booki aga varsti lisan veel nii palju kui voimalik.
-
/warp bookshop on hetkel müügis 9booki. Kuid ma olen nõus, et keegi võiks teha suurema enchanted bookide poe.
-
jah aga seal pole jalle enid booke mis mul on nt fortune3,efficiency5,sharpness4
ja bookid veits odavamad ka. -
@KarlPro123 pane lukku,
-
Autori soovil lukku. Arhiivi