Kandideerimine (Valvur) - Lehmakomm
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Lehmakomm
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): LehmaKomm#9810 (Lisakontakte võib anda kui kandideerimine on edukas)
Vanus (vähemalt 13): 20
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Varasemalt sõbra serveris olnud korrapidaja, aga see oli ammu ja ei mäleta serveri nime (nüüdseks kinni)
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine, teistega suhtlemine ja kui oskan või saan siis aitamine ka.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Suurimaks probleemiks on lag. Samuti võiks minu arvates ära võtta selle, et 1h eest servus olekul saab raha. See ära võtta, siis vast poleks afk playereid nii palju.
Samuti oli minu arvates parem kui OP surv ja surv olid koos, aga see lihtsalt minu arvamus.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne: *Ei lähe kiirelt närvi ja suudan rahulik olla
*Valmis oma tegevuse pooleli jätma, et teisi aidata.
*Vanusega kaasnedes vast tarkusi rohkem kui mõnel nooremal
Negatiivne: *Alati ei oska aidata.
*Vahepeal oli pikk paus minecraftist ja võtab aega, et kõik uuesti meelde
tuletada.
*Veidi juurat õppinud nii et võin seadustega närvidele käia
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kunagi mitu aastat tagasi oli vistmidagi kui ma oma nooremal sugulasel mängida lasin. Täpseid üksikasju muidugi ei tea. 100% kindel ei ole selles, aga igaks juhuks mainin.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kahjuks ei oska vastata kindlalt, aga ma arvan, et keelekasutusega midagi.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Igapäevaselt mängin. Mõne tunni vast ikka olen sees. -
vastu, pole serveris näinud
-
Onlinetime ainult 32 h
Vastu -
Vastu, pole silma jäänud chatis.
-
Vastu, pole chatis ega serveris silma jäänud.
-
Pole serveris näinud, vastu.
-
muide see afk raha teenimine ei tööta ma suht kindel kui /afk siis raha ei tohiks tulla
nad afkivad oma farmide juures -
@karu123 Kahjuks ei näita server seda palju varasemalt on mängitud. Hakkasin Kännukat mängima, siis kui see tuli.
-
@Lehmakomm Kahjuks jah. Olen 2015. aastast saadik siin olnud
-
@cryingout sest ma ei kirjuta koguaeg avalikult chati, kui asja saaks kasutajale otse /msg öelda
-
peaksid just rääkima chatis kui keegi ropendab ja midagi selleist siis ytled et ei ytle nii , vastu
-
Vastu
-
VASTU
-
Teemas on ebaaktiivsusest näha, et huvi pole enam üles näidatud. Teema lukku ja arhiivi.