PanaAnni14 kännukase valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: PandaAnni14
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Panda #1766
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ma pole varem meeskonnas olnud, aga olen mänginud Kännukas üsna pikalt ning olen serveriga kursis.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängida survivali, vestelda teistega ning abistada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): ning mulle meeldib teisi aidata. Kirjutades kiiresti tulevad vahel kirjavead, ei saa alati esmapilgul abivajaja mõttest/probleemist aru.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud)
Kui vastate jaatavalt, siis miks ) jah olen aga aind mute
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olin vahepeal eemal tegeledes õppimisegaolen huvitatud aind valvuri tööst mitte sealt edasi saamisega
teritades PandaAnni14
-
Vastu.
Taotlus on lihtne copy Karu123 taotlusest, pealegi, ei ole Su käitumine valvuri jaoks sobib ning Sa oled väga kättemaksuhimuline. -
Vastu.
Varasemalt oled kirjutanud, et oled olnud meeskonnas. Seega ühes või teises taotluses valetad.
Lisaks pole igale küsimusele vastuseid. -
Vastu, pooled laused on minu avalduse omad.
-
Vastu, näha on, et avaldusega ei ole nähtud vaeva ning osadele küsimustele pole vastatud.
-
Mulle meeldib et igas avaldused põhiliselt kirjas et kiiresti kirjutades tulevad kirjavead :3
Vastu pole elus näinud -
No tahaks öelda et vastu
-
vastu nagin mis ehitanud olid
-
@karu123 see ei tähenda kui midagi on sama siis kohe copi oleks
-
@Teletups tõesti valgusta siis mind kaa mida ma ehitanud olin
-
@karkzz k
-
@Lehmakomm vahet pole eriti see ei muuda ju midagi
-
@Estlike mis mõttes pole see kohe nii nâha kui inimesed närvi ajavad et kohe ei sobi ?
-
lisaks see jumala naeruväärne kui inimesel pole kogemusi et kohe ei lasta proovida kaa
kännuka server pole kuulnud katse ajast vist midagi ...
-
Ei ole mõtet Sind katseajale panna, kui on näha, et Sa sellele positsioonile ei sobi. Põhjuseid on välja toodud nii, et vähe ei ole.
-
@PandaAnni15 kas sa oled loll või mängid lolli?
Sa isegi ei ole mänginud Kännuka serveris, sulle teadmiseks on VALVUR auaste katseaja rank, ilmselgelt sa ei sobi sellele positsioonile kui sa ei oska isegi kõiki vastuseid ühe postitusena öelda ja niisama ei saa reeglitest aru.VASTU
-
@PandaAnni15 sina ja Wo_fp ehitasite mingi dirtist noku ja mingi mehe sinna
-
@PandaAnni15 Ma tõesti ei usu, et sa nüd vähemalt 3 lauset minuga samasse kohta kirjutades sõnasõnalt ise mõtlesid
-
Ta ei oska rääkida isegi lol õpi selgeks keel hälvik.
-
Vastu btw k|s£