Kaebus miniboyy
-
Kaebaja: HDmatu123
Kaebatav: Miniboyy
Põhjus: Jonnib selle eest, et ma võtsin talt 9k xp ja stack coal blocke mis on väärt 11-12k. Aga tema röövis mult asju väärtuses 500k. Ja sain selle eest banni, kuigi ta rööivs rohkem asju ning kallimaid asju. Ja üks asi mida tema kohta exposeda saan, ta kasutab auto clikerit.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? Keelatud on teistelt nendelt luba küsimata asjade ära võtmine (varastamine)
Lisainfo (pildid, tõestus): auto clicker https://imgur.com/a/BGIfUXF
ja röövimise asi, ei jöudnud screenshoti teha -
Ja ta sai kicki põhjusega auto cliker
-
Lol ma ei kasuta auto clickerit ma sain enda karistuse juba.
Ja ma ei roovinud sult midagi tapsin su ära valetada pole ilus. -
Selleks, et süüdistada teda 500k asjade varastamises, on vaja tõestust, ilma selleta ei ole võimalik meil kedagi karistada. Antud juhul varastasid sina temalt asju ja see keelatud ning karistatav. Ja isegi, kui ta varastas sult, siis vastu varastamist ei õigusta miski, sest varastamine on reeglitega vastuolus. Õigesti käitumine oleks olnud, kui sa oleksid teinud screenshotid olukorrast, kus tema varastats 500k eest asju ja selle siia postitanud, ilma vastu varastamata.
-
@Msi4You ma ei varastanud temalt midagi ma tapsin ta ausal viisil ära kui ära tapmist ja asjade endale võtmist varastamiseks nimetataakse siis ma ei tea mis teie peaksestes toimub.