RayxCat valvur
-
Teie mängusisene kasutajanimi: RayxCat
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Rayx#6746
Vanus (vähemalt 13): 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ma oskan teha koostööd igaühega kui teised on nõus seda sama tegema. Saan läbi enamus serveri mängijatega ja olen abivalmis.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mulle meeldib mängida Survivalit ja Vanillat. Mulle meeldib, et server on ka eestikeelne mis teeb natuke lihtsamaks meeleolu.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kännukas ma leian, et anticheat on mõndadele outside clientitele liiga lihtne, et seda takistada ning seda saaks paremaks teha.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Mu positiivsed küljed on ehitamine, rahumeelne, leidlikus ja oskan Inglise, Vene, Eesti ja keskmist Soome keelt. Negatiivsed küljed on ilmselt redstone ja sõprade karjumist kuulata.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ma ei mäleta küll.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Iga päev 2-12 tundi väljaarvatud reisimine. -
Jommeljoo mis se redstone siia puutub?
-
Ütleks, et poolt
-
Ee raske valik kuid ütleb Poolt
-
Vastu. Kuidas saab olla positiivne külg ehitamine? Nagu eelnevalt mainitud siis mis see redstone siia puutub. 2-12h väga pikk vahe. Mis reisimine? Kirjuta nii et iga loll ka aru saaks
-
Vastu.
-
Vastu.
-
Poolt
-
Vastu. Avaldus tundub olevat kiiruga tehtud
-
Pole ammu serveris silma jäänud, muudan häält Vastu
-
Vastu
-
Oled 8 päeva eemal olnud, siit ei tule. Lukku & Arhiivi.